aflati.ro - Afla lucruri si fapte interesante!

Menu

25 de lucruri pe care filmele de animatie Disney le-a omis

5

De ce nu a fost deranjata Ariel atunci cand i s-a servit fructe de mare pentru cina?

Ariel

Acest lucru ar fi putut descris ca canibalism; sau, chiar si mai rau, ea ar fi putut fi acuzata doar pentru faptul ca statea acolo si se uita cum cei ca ea sunt mancati.

4

De ce Ariel nu putea comunica cu printul Eric doar prin scrisori?

Ariel

Bine, Ariel si-a pierdut vocea si a avut dificultati atunci cand a incercat sa vorbeasca cu printul Eric, dar ultima oara cand am verificat, ea stia sa citeasca si sa scrie. Deci, intrebarea este: Cat de greu putea fi doar sa ii fi scris?

3

De ce nu-si folosea Jafar toiagul sa obtina ceea ce vrea?

Jafar

Jafar are un toiag in forma de sarpe care poate fi folosit sa controleze oamenii, facand intregul sau plan de a-l folosi pe Genie sa devina conducatorul Agrabah-ului complet inutil. De ce nu a folosit toiagul sa o faca pe Jasmine sa il iubeasca? Sau sa-l faca pe Aladdin sa plece sau sa se sinucida? Sau sa-l convinga pe sultan sa-i ofere lui coroana?

2

De ce Aladdin nu i-a dat lampa si lui Jasmine, astfel incat sa isi poata indeplini si ea trei dorinte?

Aladdin

Pur si simplu nu are sens. Chiar daca numarul de dorinte ale lui Aladdin nu s-a resetat atunci cand a luat lampa, el ar fi fost in masura sa-l elibereze pe Genie si daca dorintele lui Jasmine ar fi fost indeplinite, corect?

1

De ce Roger si Anita aveau nevoie de 101 dalmatieni?

101 dalmatieni

Oprestete si ia o pauza din fantastica, nerealista lume Disney pentru un moment si incearca sa te gandesti cate din persoanele pe care le cunosti detin 101 caini. Exact, nu cred ca stii niciunul. Numai costul produselor de mancare pentru caini ar distruge financiar orice gospodarie normala.

Categorii:   Copii, Diverse

Comentarii