aflati.ro - Afla lucruri si fapte interesante!

Menu

25 de lucruri pe care filmele de animatie Disney le-a omis

10

Cumde nimeni din sat nu stia de castel in Frumoasa si Bestia?

Castel

Este echivalentul unei magii Burj Khalifa intr-o padure, doar ca la o zi distanta de sat. Daca pamantul ar fi fost relativ plat, satenii ar fi putut vedea castelul chiar din casa lor. Dar daca nimeni nu stia de el, cumde era un castel cu un tanar print si sute de servitori? Unde sunt regele si regina? Cum plateau satenii taxele palatului?

9

Ce e cu portretul din viitor?

Portret

Stim ca blestemul a fost pus pe printul Adam cand el a implinit 11 ani si a fost in „Beast mode” de atunci. Cumde este un portret de-al sau de cand e adult?

8

Cine este tatal lui Chip?

Chip

Este Cogsworth sau Lumiere? Si din moment ce el inca nu avea 10 ani, asta inseamna ca atunci cand a fost plasat blestemul (cu 10 ani in urma) el inca nu era nascut, ceea ce face ca lucrurile sa devina mai confuze decat sunt deja.

7

De ce nu-si aminteste Woody de proprietarii sai dinainte?

Toy Story 3

Pe parcursul trilogiei, Woody este intotdeauna ingrijorat de faptul ca Andy l-ar putea lasa. Dar, in Toy Story 2, noi aflam ca Woody este o piesa rara de colectie din 1958. Asta inseamna ca Woody are CEL PUTIN 40 de ani in film iar Andy nu are cum sa fie PRIMUL sau proprietar. Cumde nu isi aminteste de fostii proprietari sau lasatul jucariilor este doar o parte din proces?

6

De ce Buzz Lightyear se blocheaza cand este in preajma oamenilor?

Buzz Lightyear

De ce, daca Buzz crede in mod legitim ca este un politist al spatiului, se blocheaza de fiecare data cand este in preajma oamenilor? Este clar ca jucariile au capacitatea sa se miste, dar ele decid sa nu o faca atunci cand sunt oameni prin apropiere (nu este ca si cum s-ar declansa automat o magie sau ceva de genul).

Categorii:   Copii, Diverse

Comentarii