Cele mai comune 10 moduri de a evita accidentele de mașină

0
137

[ad_1]

Numărul mediu de accidente de mașină în Statele Unite este de 6 milioane în fiecare an, potrivit Cunoștințe de conducere. Iti poti imagina? S-ar putea să credeți că într-adevăr nu este sigur să conduci sau să călărești în vreunul facilitati de transport in comun in zilele de azi. Dar nu avem de ales. Trebuie să călătorim în fiecare zi pentru a ajunge la biroul nostru sau la destinații. Pentru pasionații de mașini, aici 10 cele mai bune orașe de vizitat. Și astăzi, pentru a vă oferi câteva idei și sfaturi, vă vom împărtăși cele mai comune 10 modalități de a evita accidentele de mașină.

1. Nu dormi în timp ce conduci

modalități comune de a evita accidentele de mașină: nu dormi în timp ce conduceți

Asigurați-vă că dormi suficient înainte de a conduce și conduceți numai când sunteți pregătit și cu suficientă energie pentru a face față drumului. Pentru a evita somnolența în timp ce conduceți, încercați să ascultați niște muzică pentru a vă ține treaz, vorbiți cu pasagerul sau lăsați acele bomboane de mestecat. Dar dacă vă este cu adevărat somnoros, cel mai bine este să vă opriți mai întâi în stația din apropiere sau în orice loc sigur unde puteți lua un pui de somn.

2. Intrarea moderată în trafic

modalități comune de a evita accidentele de mașină: intrarea moderată în trafic

Amintiți-vă întotdeauna acest lucru: opriți-vă, priviți și ascultați. Familiarizați-vă cu unghiurile moarte, în special în vederea din spate, în spatele coloanelor de parbriz sau avertismentele de drum principal. Include și intersecția dacă sunteți pe cale să virați la dreapta, trebuie să vedeți ambele direcții înainte de a continua. Mașinile vor apărea brusc de nicăieri, păstrați-vă atenția când intrați într-o intersecție plină de viață.

3. Fiți conștienți de alergătorul cu semaforul roșu

modalități obișnuite de a evita accidentele de mașină: ferește-te de alergătorul cu semaforul roșu

Înainte de a continua o intersecție în timpul semaforului verde, numărați mai întâi până la trei. Urmăriți întotdeauna ambele direcții și asigurați-vă că nimeni nu încearcă să treacă în timpul semaforului galben. Fii precaut când te îndrepți în semifinale. Fiți deosebit de atenți când conduceți lângă vehiculele mari, deoarece acestea nu pot vedea complet partea dreaptă din cauza unor puncte moarte. Dacă nu poți vedea oglinzile laterale ale vehiculelor mari, atunci șoferii de pe el nu te pot vedea nici pe tine.

4. Examinați zona din față timp de 12 secunde

modalități comune de a evita accidentele de mașină: examinați zona din față timp de 12 secunde

Asigurați-vă că vă concentrați pe zona în care mergeți în 10-12 secunde. Dacă conduceți pe autostrăzi, aveți puțină distanță față de celelalte mașini pentru că dacă cineva se oprește brusc, le puteți evita.

5. Atenție la copii

modalități comune de a evita accidentele de mașină: ai grijă la copii

Pe carosabil, ai grijă întotdeauna la copiii și animalele care ies dintr-o dată de nicăieri sau în vehiculele parcate. Dacă vă îndreptați către un loc rezidențial cu mulți copii, conduceți cu atenție și încetiniți.

6. Evitați tailgatingul

modalități obișnuite de a evita accidentele de mașină: nu tailgating

Tailgating-ul este principala cauză a accidentelor, așa că îndepărtați-vă de alte mașini. Conduceți din timp, astfel încât să nu aveți nevoie să accelerați pentru a ajunge la destinație.

7. Respectați întotdeauna întreținerea corespunzătoare a motorului

modalități comune de a evita accidentele de mașină: respectați întotdeauna întreținerea corespunzătoare a motorului

Verificarea motorului întotdeauna poate preveni orice posibil accident de mașină. Schimbarea regulată a uleiului de motor și asigurarea faptului că anvelopele sunt umflate corespunzător poate ajuta la evitarea opririlor bruște ale vehiculului sau orice defecțiune a motorului. Verifica ut acestea 10 modalități instantanee de a vă îmbunătăți aspectul mașinii.

8. Ai grijă întotdeauna când ieși înapoi

modalități obișnuite de a evita accidentele de mașină: ai grijă întotdeauna când dai înapoi

Coliziunile în zona de parcare sunt obișnuite, așa că stați cu ochii pe mașinile care părăsesc parcările. Nu vă bazați pe oglinzile dvs. – în timp ce virați, priviți înapoi peste umărul drept.

9. Țineți întotdeauna volanul, chiar și cu o singură mână

modalități comune de a evita accidentele de mașină: țineți întotdeauna volanul, chiar și cu o singură mână.

Reduceți distracția mașinii, cum ar fi folosirea telefoanelor mobile, schimbarea canalelor de radio, muzică, mâncare și, mai ales, ținerea mâinilor departe de volan. O groapă, cauciucuri arse și o rafală puternică de vânt vă pot conduce mașina pe cealaltă bandă și pot crea un accident grav.

10. Fii politicos cu ceilalți șoferi

modalități comune de a evita accidentele de mașină: fiți politicos cu ceilalți șoferi

Nimeni nu poate spune „Eu sunt regele drumului” sau „Sunt proprietarul drumului” pentru că nimeni nu spune. Fiți politicos când îi tratați pe ceilalți, tratați-i cu respect. Nu vă fie teamă să informați poliția dacă există activități de conducere suspecte și neobișnuite.

[ad_2]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.