Cele mai inteligente rase de caini

0
75184
20

Cocker Spaniel

Cocker Spaniel

Initial o rasa de caine de vanatoare in Marea Britanie, Cocker-ul Spaniel este un caine de talie mica spre mijlocie din familia Spaniel. In prezent, exista doua rase diferite al acestui tip – Cockerul American Spaniel si Cockerul Englez Spaniel.

19

Prepelicar Breton

Prepelicar Breton

Numit dupa Bretania, o regiune din nord-vestul Frantei, de unde este originar, Prepelicarul Breton este o rasa de caine de vanatoare pentru pasari. Cand este dresat bine, Prepelicarii Breton sunt peste tot, exceland in companie si caini de teren.

18

Retriever cu blană netedă / Schnauzer Standard

Retriever cu blană netedă / Schnauzer Standard

Retriever cu blană netedă si Schnauzer Standard sunt la egalitate. Dezvoltat ca un copoi in Marea Britanie, Retrieverul cu blană netedă este activ, multi talentat, cu o dorinta puternica de a multumi oamenii. Schnauzer Standard pe de alta parte este robust, foarte inteligent, un caine de munca sau utilitar care este foarte usor de dresat.

17

Brac german

Brac german

Bracul german este un caine de rasa medie spre mare dezvoltat in secolul XIX in Germania pentru vanatoare. De obicei, foarte bun cu copiii, Bracul german este un caine inteligent, indraznet, galagios, excentric, cooperativ si usor de dresat.

16

Collie cu păr lung / Keeshond

Collie cu păr lung / Keeshond

Din nou o egalitate, Collie si Keeshond, o pereche de caini pufosi si adorabili. Originar din Scotia si nordul Angliei, Collie este un caine de talie medie, foarte activ, pastrat ca si caine de lucru, caine sportiv sau companie. Keeshond este de asemenea o rasa de caine de talie medie, cu blana argintie si neagra, si o coada ondulata.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.