Cele mai inteligente rase de caini

0
75184
15

Schipperke / Ciobănesc Belgian

Originar din Belgia in secolul XVI, Schipperke este un caine de talie mica care a fost crescut pentru a servi ca cioban. Recunoscut pentru blana neagra, Ciobanescul belgian este o rasa de talie medie, activ, loial si inteligent care iubeste copiii.

14

Ciobanescul Belgian Tervueren

Ciobanescul Belgian Tervueren

Tervuerenul este un alt caine belgian care a fost crescut initial pentru turme. Tervuerenii sunt energici, inteligenti care au nevoie intotdeauna de ceva de facut pentru a-i tine ocupati.

13

Springer Spaniel englez

Springer Spaniel englez

Originar din Anglia secolul XVIII, Springerul Spaniel englez este o rasa de caine folosita pentru vanatoare. Cu o durata de viata medie de 15 ani, acest Spaniel este dornic intotdeauna de a invata si dispus sa asculte.

12

Schnautzer pitic

Schnautzer pitic

Reprodus ca o corcitura intre Schnauzer Standard cu una sau mai multe rase de caini, Schnautzer-ul pitic este o rasa de caine germana. Datorita inteligentei sale ridicate si a bunului temperament, este una dintre cele mai populare rase de caini din intreaga lume.

11

Corgi galez Pembroke

Corgi galez Pembroke

Favorizat de casa regala britanica de mai bine de 70 de ani, Corgi galez Pembroke este una dintre cele mai mici rase de caini ciobanesti. Usor de recunoscut pentru urechile sale ridicate, Corgi galez Pembroke iubesc sa faca parte dintr-o familie si este intotdeauna dornic sa invete si sa fie dresat.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.