Cele mai inteligente rase de caini

0
75184
5

Dobermann

Numit dupa K. F. L. Dobermann, un colector de taxe german, Dobermann este un caine de talie mijlocie. Initial, Dobermannii au fost instruiti sa fie intimidanti dar, acum, ei sunt cunoscuti a avea un temperament prietenos, loiali, cu o inteligenta ridicata, si dorinta de dresaj.

4

Golden Retriever

Golden Retriever

Numit dupa capacitatea sa excelenta de a gasi pasarile impuscate, Golden Retriever este o rasa de caine mare elvetiana. Clasat pe plan mondial al patrulea cel mai inteligent caine din lume, Golden Retriever poate ocupa diferite roluri, cum ar fi de ghidare, de vanatoare, de detectare, cautare, salvare etc.

3

Ciobănesc german

Ciobănesc german

In ciuda faptului ca este unul din cele mai populare rase de caini din lume, Ciobănescul german este relativ nou in clasa sa. Initial crescut pentru turme, cainele este acum folosit pentru multe tipuri de munca, inclusiv asistenta, cautare-salvare, roluri in politie si armata; si chiar actioneaza.

2

Pudel

Originar din Germania si dezvoltat apoi in Franta, Pudelul este o rasa de caine mica spre mijlocie, caracterizata prin blana lunga, deasa si creata de diferite culori. Cainele este cunoscut ca o rasa extrem de inteligenta, energic, sociabil si care necesita atat activitati fizice cat si intelectuale.

1

Border Collie

Border Collie

Dezvoltat in regiunea anglo-scotiana pentru turme, Border Collie este un caine extrem de energic, fiind cel mai inteligent caine din lume. Border Collie a invatat peste o mie de cuvinte si a actionat in consecinta la citarea umana a acestor cuvinte.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.