Cele mai inteligente rase de caini

0
75195
10

Câine de cireadă australian

Câine de cireadă australian

O alta rasa de caine de turma, Câinele de cireadă australian a fost dezvoltat in Australia pentru conducerea bovinelor pe distante mari. Cunoscut pentru rezistenta lor, mintea activa si dresarea usoara, Câinele de cireadă australian este unul din cei mai inteligenti caini din lume.

9

Rottweiler

Rottweiler

Originar din Germania, Rottweiler este o rasa de caine de talie mare, robust si musculos, folosit in trecut pentru a trage carute incarcate. In ziua de azi, datorita naturii sale bune, inteligentei si dorintei de a munci, Rottweiler este folosit adesea in misiunile de salvare sau ca ghid pentru politisti.

8

Papillon

Papillon

Usor de recunoscut prin aspectul sau de fluture din cauza urechilor lungi si a parului de pe ele, Papillon este o rasa de caine mica din familia Spaniel. Originar din Franta, Papillon este un caine de companie populara cunoscut pentru istetime si temperamentului sau fericit si prietenos.

7

Labrador Retriever

Cunoscut si sub numele de Labrador sau Lab, Labrador Retriever este o rasa de caine de talie mare si jucausa, originar din Canada unde a fost cea mai populara rasa de caine zeci de ani. Notabil pentru natura sa inteligenta si prietenoasa, Labradorul este adesea dresat ca ghid sau si ca un caine de terapie.

6

Ciobănesc de Shetland

Ciobănesc de Shetland

Cunoscut si sub numele de Sheltie, Ciobănescul de Shetland este o rasa de caine mica spre medie dezvoltat in Scotia, unde a fost folosit ca un caine ciobanesc sau in ferma. Ei sunt plini de viata, energetici, dispusi sa se antreneze si sa munceasca din greu.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.