Cele mai interesante 10 fapte vegane

0
125

[ad_1]

Trăind a Vegetarian viața este sănătoasă și, de asemenea, este benefică pentru mediu. Cu toate acestea, sunteți familiarizat cu faptele interesante ale acestui stil de viață în tendințe? Unii te-ar putea uimi! Aceste fapte vă pot convinge și vă pot rămâne vegan pe tot parcursul.

1. Până la 80% din cazurile de toxiintoxicare alimentară sunt legate de carnea infectată.

Fapte vegane

2. O populație de 1,3 miliarde ar beneficia de cerealele care sunt hrănite animalelor pentru producția de carne.

Fapte vegane

3. Abținându-vă de la consumul de carne, sunteți auxiliar în ameliorarea problemelor de poluare cu care 20% din aceasta este artificială care provine din sectorul cărnii.

Fapte vegane

4. Grâul este ecologic și poate ați auzit deja că producerea cărnii necesită o cantitate mare de apă. Pentru a produce o jumătate de kilogram de carne, veți avea nevoie de 2500 de galoane de apă. Cu toate acestea, sunt necesari doar 25 de galoane de apă pentru a produce o jumătate de kilogram de grâu.

Fapte vegane

5. Informațiile despre veganii care sunt mai sănătoși nu se bazează pe mit. După cum a afirmat ADA sau Asociația Americană de Dietetică, o dietă vegetariană sau un vegan arată o șansă mai mică de cancer de prostată sau de colon, scăderea tensiunii arteriale, a colesterolului și a ratei scăzute de IHD sau boala cardiacă ischemică.

Fapte vegane

6. Sunt 500.000 de animale ucise în fiecare oră în SUA.

Fapte vegane

7. Contribuiți la salvarea pădurilor doar fiind vegetarian. Există defrișări, așa că ar putea să-l folosească pentru culturi pentru a produce o dietă pe bază de carne. Dacă o persoană rămâne vegană, va economisi o suprafață întreagă în fiecare an.

Fapte vegane

8. Spre deosebire de credința comună, o mulțime de produse de supermarket sunt vegane. Include alimente procesate precum ciocolata neagra si Oreo, care nu includ lactate adevarate. Un sfat cel mai bun atunci când faceți cumpărături, produsele fără colesterol sunt de obicei vegane, deoarece colesterolul rău vine doar prin produse de origine animală.

Fapte vegane

9. Oamenii consumă o mulțime de antibiotice pentru vindecare (doar în Statele Unite, aproximativ 3 milioane de lire sterline anual), dar animalele sunt furnizate mai mult. Animalele sunt hrănite cu aproximativ 17,8 milioane de lire sterline într-un an, dar acest număr poate fi mai mic decât ceea ce le-a fost furnizat.

Fapte vegane

10. Alimentele vegane au de obicei un conținut scăzut de calorii, deoarece le lipsesc grăsimile nesănătoase.

Fapte vegane

[ad_2]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.