Cele mai puternice 10 pașapoarte din lume

0
164

[ad_1]

Cum considerăm că ai un pașaport puternic? Recent, a fost lansat un raport privind clasamentul dintre țările cele mai puternice până la cele mai puțin puternice pe baza diverșilor factori. The Indicele pașapoartelor capitaliste nomazi Clasificarea pașapoartelor în 199 de țări, de la cea mai mare la cea mai puțin puternică, pe baza nu numai a numărului de țări în care deținătorul pașaportului poate avea o intrare fără viză, ci și în „percepție, impozitare internațională, libertate personală și dublă cetățenie”.

Dar, de asemenea, Henley Passport Index al Henley & Partners Holdings Ltd au avut sistemul lor de clasare care analizează numărul de țări pe care un posesor al pașaportului le poate vizita fără viză. După cum era de așteptat, cei 2 indici au venit cu rezultate diferite. Unele țări pot fi stipulate de toți, iar altele au coborât în ​​ranguri diferite. Pe baza rezultatelor lor de colaborare, acestea sunt cele mai puternice 10 pașapoarte din lume și motivul pentru care au fost selectați:

1. Luxemburg

Cele mai puternice pașapoarte din lume
Cu 177 de țări diferite de vizitat fără viză, acești luxemburghezi se bucură nu doar de acest avantaj, ci și de cetățenie multiple, ceea ce îi face să se bucure de o reputație strălucitoare. Acest lucru îi face pe lista de top a Nomad Capitalist.

2. Japonia

Cele mai puternice pașapoarte din lume
Această țară se află pe primul loc în Henley Passport Index, deoarece poate vizita 180 de țări fără viză!
În acest clasament acum, țările din Asia câștigă mai mult decât înainte asupra țărilor europene. Aceasta este în ceea ce privește acordul de exonerare recentă de viză, care este semnat de guvernele asiatice la începutul anului 2018.

3. Irlanda

Cele mai puternice pașapoarte din lume
Această țară se clasează ambele pe liste, deși cu scoruri diferite. Dar un lucru este sigur în ambele indici, acest pașaport este cu siguranță foarte puternic. Oferă intrarea în 176 de țări fără viză, permite dubla cetățenie și este recunoscută ca printre cele mai fericite țări din întreaga lume.

4. Singapore

Cele mai puternice pașapoarte din lume
A fost punctat diferit pe ambele liste, dar cu siguranță nu se modifică cu opinia datorită intrării sale în 179 de țări fără viză. De-a lungul anilor, Singapore urcă dobândind o nouă atenție din fiecare unghi. Un mic oraș-stat cu o reputație uriașă!

5. Portugalia

Cele mai puternice pașapoarte din lume
Deținătorii de pașapoarte din această țară au privilegiul de a intra în 177 de țări fără viză și pot deține, de asemenea, diferite cetățenie. Libertatea este în mod deliberat mare în această țară, ceea ce ajută Portugalia să se claseze remarcabil de sus, atât pe indici. Locul său crește cu 11 locuri în indicele Nomad Capitalist în 2017, ceea ce îl face pe acesta unul semnificativ pe lista de urmărire.

6. Germania

Cele mai puternice pașapoarte din lume
Această țară se află pe locul doi cu Singapore în Henley Index, însă se află pe locul 10 în Nomad Capitalists Index. La fel ca și în Singapore, are privilegiul de a vizita 179 de țări fără viză. Și cu acest privilegiu, are al doilea pașaport foarte puternic în întreaga lume.

7. Finlanda și alte țări

Cele mai puternice pașapoarte din lume

Finlanda, Coreea de Sud, Suedia, Danemarca, Franța, Italiași Spania – aceste țări se situează pe locul 3 în Henley Index datorită ofertei de trecere fără viză în 178 de țări diferite. Danemarca, Italia, Spania și Suedia se clasează foarte bine în top 10, ceea ce este la fel ca și în ceilalți indici. Ultimele patru țări menționate sunt în mod constant cunoscute a fi clasate înalte. Acest lucru se datorează reputațiilor pozitive în ceea ce privește libertatea și dubla ei cetățenie.

8. Noua Zeelandă

Cele mai puternice pașapoarte din lume
Noua Zeelandă este, de asemenea, recunoscut ca printre cele mai fericite națiuni din întreaga lume și se află în topul celor mai puternice 10 pașapoarte care oferă 173 de acces fără viză în diferite țări. Include, de asemenea, un nivel ridicat de libertate și pentru deținătorii de pașapoarte, cetățenie multiple.

9. Malta

Cele mai puternice pașapoarte din lume
Pașaportul lor oferă intrare în 173 de țări fără viză, în legătură cu Noua Zeelandă în Henley Index. Cetățenia Maltei prin programul de investiții a ajutat la câștigarea în clasamente. Ca orice alte țări europene de pe această listă, ele oferă și cetățenilor lor un nivel ridicat de libertate.

10. Belgia

Cele mai puternice pașapoarte din lume
Ocupându-se foarte bine în două topuri, această țară se situează în top 10 datorită intrării sale în 174 de țări fără viză, ceea ce reprezintă doar 154 de țări în ultimii ani. Belgia este acum mai recunoscută în clasamentul mondial pentru pașapoarte, deoarece adaugă mai multe țări în lista lor de intrare fără viză.

[ad_2]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.