Cele mai puternice 10 vrăjitoare din Harry Potter

0
399

[ad_1]

Harry Potter este una dintre serialele pe care oamenii le-au iubit cu adevărat. Mulți oameni au crescut urmărind și citind serialele sale.

De la lumea capricioasă pe care o creează, până la vrăjile magice pe care le aruncă, are sens de ce mulți oameni nu o pot uita.

Mai jos sunt cele mai puternice 10 vrăjitoare din Harry Potter:

1. Hermione Granger

Hermione Granger - cele mai puternice vrăjitoare

Credit imagine: Anton_Ivanov / Shutterstock.com

Hermione nu este doar cea mai puternică, ci și cea mai plină de spirit vrăjitoare a generației. Ea a dovedit cât de inteligentă, puternică și puternică este de mai multe ori, făcând-o astfel cea mai puternică și îndrăzneață vrăjitoare.

2. Minerva McGonagall

Brațul drept al lui Dumbledore numit Minerva are o mare putere și putere pe care le are în ea însăși și a arătat-o ​​în ultima bătălie a Deathly Hollows. Ea a fost singura și singura care a fost capabilă să cheme gardienii lui Hogwarts, dovedind astfel cât de puternică este.

3. Lilly Potter

Lansând o vrajă care l-a făcut pe Voldemort să nu-l poată atinge pe Harry, Lillymama lui Harry, a dovedit cât de puternică este ea ca vrăjitoare.

4. Molly Weasely

Molly este ca mama pe care Harry Potter nu a avut-o niciodată, motivul pentru care mulți oameni i-au iubit personajul. Cu toate acestea, în ciuda mamei grijulii pe care o vedem, minte o vrăjitoare foarte puternică, care este gata să-i omoare și să-și răzbune pe cei dragi. Molly Weasely își răzbună cu succes prietenul Sirius și fiul ei după ce a învins-o pe Bellatrix.

5. Bellatrix

Bellatrix este probabil unul dintre cele mai pesimiste și urâte personaje de-a lungul filmului. Cu toate acestea, și-a dovedit puterea mare de mai multe ori, mai ales când l-a ucis pe Sirius.

6. Ginny Weasely

Ginny Weasely nu numai că are acel aspect uimitor, dar are și o forță formidabilă ca vrăjitor. Ea o înfruntă în mod surprinzător pe Bellatrix Lestrange și deține primele linii în ultima și ultima bătălie.

7. Fleur Delacour

Această vrăjitoare care a devenit odată o candidată la turneul Trei vrăjitori și-a dovedit valoarea de o mie de ori. În toate bătăliile, ea iese întotdeauna în evidență de restul.

8. Narcissa Malfoy

Narcissa Malfoy tocmai a fost văzută ca soția lui Luis Malfoy, dar nu vă lăsați înșelați pentru că toată lumea a fost șocată când și-a acoperit cu succes minciuna de la unul dintre cei mai puternici vrăjitori din Talismanele Morții.

9. Luna Lovegood

Luna s-ar putea să nu arate ca o amenințare din cauza aspectului ei fragil, dar nu vă lăsați înșelați de inocența ei pentru că este un Ravenclaw. Cu puterea și inteligența ei, ea rămâne fermă și persistentă în Hallows Morții și în lucrarea ei.

10. Sybill Trelawney

Puțini oameni cred că această vrăjitoare are o personalitate nesustenabilă și absolut o mizerie, în timp ce, de fapt, Sybillputerea de divinație a lui este foarte bună.

[ad_2]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.