Cele mai uimitoare povesti de animale pe care le vei iubi

0
393

Toată lumea iubește animalele. Aceștia sunt unii dintre cei mai buni și cei mai loiali tovarăși de-a lungul vieții noastre. Dacă vă placeți animalele ca noi, ce mai bine decât unele povesti de animale uimitoare. Deci, iată câteva din cele mai uimitoare povestiri despre animale pe care le-am putea găsi.

1. Bobbie câinele minune

Amazing Animal Stories

Bobbie, un mix de Scotch Collie / English Shepard, a primit numele "The Wonder Dog" dupa ce a mers de la Indiana la Oregon. Este de 2.550 mile (4.100 km), în Statele Unite. El a făcut inițial călătoria cu familia, dar sa pierdut în Indiana. După o căutare lungă, familia a renunțat și sa întors acasă la Silverton Oregon. Șase luni mai târziu, Bobbie, acum slab, slab și cu labele purtate la os, apărea pe ușa lor.

Știri despre călătoria epică a lui Bobbie în munți, deșerturi și câmpii răspândite în întreaga țară. Au fost prezentate toate tipurile de materiale media, inclusiv filme, articole de ziar și cărți. Din păcate, în 1927, la vârsta de șase ani, Bobbie a murit. Acum este îngropat în cimitirul de companie din Portul Oregon Humane.

2. Shrek

Shrek, o oaie de sex masculin Merino sa născut lângă Tarras, Noua Zeelandă. Într-o zi, Shrek a decis să-și rătăcească ferma pentru a trăi în zonele înalte ale zonei. În cele din urmă, după ce a trăit pe teren timp de șase ani, o echipă de fermieri de talie mare a găsit Shrek. Timp de șase ani întregi, Shrek a evitat să fie forțat. În timp ce cele mai multe Merinos de sex masculin sunt tăiate pe o bază anuală.

Shrek era acoperit cu 75% din lână, iar greutatea totală a hainei era de 27 kg. Din cauza acestei dimensiuni mari și a personalității sale jucăușe, el a fost numit după ogorul animat. Shrek a devenit rapid o icoană națională. Tăierea lui a fost difuzată la televiziunea live. În plus, imensul său fleece a fost scos la licitație pentru caritate și a ajuns să câștige peste 150.000 de dolari. Din păcate, Shrek a fost eutanasiat la 6 iunie 2011, la vârsta de 17 ani.

3. Neimaginabil Sam

Amazing Animal Stories

Sam pisica a supraviețuit scufundării uneia dintre cele mai mari nave de luptă din marina germană, The Bismark. După ce a supraviețuit scufundării, în care au murit 2200 de marinari, Sam a fost adoptat de Cossackul HMS, care a fost scufundat imediat de o navă germană U. În urma celui de-al doilea scufundare, în care au murit 153 de marinari, Sam sa mutat la HMS Ark Royal, care a fost, de asemenea, torpilat cu scufundarea navei și a echipajului. Cu toate acestea, Sam a supraviețuit încă și a continuat cu alte două nave, HMS Lightning și HMS Legion, ambele fiind scufundate.

4. Heidi

Heidi, pur și simplu, e un Opossum cu ochii încrucișați. Mass-media germană a dat animalului, împreună cu o serie de alte animale "speciale" în apropierea statutului de celebritate. Heidi are mai mult de 110.000 de adepți Facebook.

5. Lonesome George

Amazing Animal Stories Gnomatul geamăn a fost ultima din subdomeniile sale specifice de broască țestoasă galapagos. Aceste animale sunt bine cunoscute atât pentru mărimea lor mare, cât și pentru durata lungă de viață. Din păcate, Lonesome George a murit tânăr pentru specia sa, în jur de 100 de ani, în timp ce vârsta medie este de aproximativ 200 de ani.

6. Cher Ami Amazing Animal Stories

Cher Ami este unul dintre cei mai cunoscuți porumbei din lume. Numele său, adică "Dragul prieten", a fost câștigat atunci când a transmis un mesaj vital care a salvat căpitanul american al armatei Charles Whittlesey și batalionul său în 1913. A zburat 25 mile înapoi la sediu, în ciuda faptului că a fost împușcat în piept și și-a pierdut piciorul. Cher Ami a devenit eroul diviziei 77. Continuă să devină mascota Departamentului de Stat al SUA până când a murit pe 13 iunie 1919, de la rănile pe care le-a primit în luptă.

7. Ciocolata

Amazing Animal Stories

Ham Chimp, numit după Centrul Medical Holospan Aerospace, a fost primul primat în spațiu. El a fost ales să fie lansat pe orbită în capsula Mercur. La 31 ianuarie 1961, el a reușit să călătorească 155 de mile (250 km) în 16 minute. Misiunea a fost anulată din cauza unei probleme cu aprovizionarea cu oxigen, iar Ham a fost recuperat cam la trei ore după ce a aterizat. Din fericire, el a continuat să locuiască în Zooul Național din Washington DC pentru următorii 17 ani.

8. Laika

Amazing Animal Stories

Laika, câinele a fost primul câine în spațiu. Lansat în Sputnikul 2 prostuțit, Laika a pierit doar șase ore în zbor. Ea a murit din cauza căldurii excesive din cauza lipsei unui scut termic în navele spațiale primitive. Laika a fost memorializată în Star City, Rusia, unde o placă și o statuie sunt dedicate ei.

9. Marjan

Amazing Animal Stories

Marjan leul cu un ochi a fost rănit brutal de o persoană care a aruncat grenade de mână în cușca lui în Kabul. Atacul la lăsat pe Marjan permanent invalid, surd și orb. Marjan a murit în ianuarie 2002 și a primit o ceremonie publică. El este îngropat în grădina zoologică cu citirea lui gravă: "Aici se află Marjan, care avea 23 de ani. El a fost cel mai faimos leu din lume".

10. Punxsutawney Phil

Punxsutawney Phil este unul dintre cei mai cunoscuți rozătoare din lume.

Cea mai faimoasă pisică din lume, Punxsutawney Phil (cunoscută și sub numele său complet, "Punxsutawney Phil, Seer of Seers, Sage of Sages, Prognosticator al Prognosticilor și Profetul Extraordinar al Vremei") a prezis vremea în Knobul lui Gobbler de la 2 februarie , 1886. În mod incredibil, unii oameni cred că el este în continuare același paragate astăzi. Având în vedere că aceste animale au o durată medie de viață de numai zece ani, ar trebui să trăiască în doze regulate de elixir, împreună cu dragostea soției sale bune, Ph
yllis, să-l țină tot timpul. Un grup misterios, numit Cercul Interioară, se ocupă de el și poartă panglici și tuxedo-uri la ceremonia de predicție. Se pare că descoperirea de origine se datorează unei tradiții germane: dacă soarele va ieși pe
Candlemas și ariciul își va vedea umbra, vor urma alte șase săptămâni de iarnă.

Sperăm că vă plac aceste Povestiri uimitoare despre animale la fel de mult ca și noi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.