Top 10 cele mai periculoase rase de caini din lume

0
631

De la începutul domesticirii, câinii au făcut parte din lumea umană. Din cauza capacității instincte de pază, ele sunt folosite pentru a proteja animalele și chiar ca câini de poliție, sau chiar ca animale de companie care efectuează trucuri.

Creaturi inteligente inteligente, câinii sigur că fac tovarăși mari și loiali. Deși adesea descrisă drept "cel mai bun prieten al omului", aceste creaturi nu erau concepute în mod natural pentru a interacționa cu oamenii.

Din când în când, au fost raportate cazuri de câini care atacă proprietarii sau alte persoane. Deși cazurile extreme sunt rare, este încă important să fim conștienți de pericolele și responsabilitatea de a avea câini. Următoarea este lista noastră cu cele 10 cele mai periculoase rase de câini din lume.

1. Ciobanescul caucazian

Most Dangerous Dog Breeds Faceți cunoștință cu topperul listei noastre, de asemenea cunoscut sub numele de Ovcharka caucazian, acest câine poate crește foarte mare, minim de 50 kg sau 110 lb. pentru un adult masculin, durata medie a vieții de 10-12 ani.
Această rasă provine din Rusia și din alte țări europene, inițial utilizată ca câine de pază pentru protejarea efectivelor de animale din regiunile montane, acești câini sunt chiar temători de niște pradă sălbatică populară, cum ar fi lupii.

2. Pit Bull

Most Dangerous Dog Breeds O rasa foarte populara de caini puternici si de multe ori raspunzatoare pentru cazurile de atacuri asupra oamenilor. Aceasta este rasa care rezultă atunci când combinați energia și agilitatea terrierilor și corpul construi și puterea unui buldog. În unele țări, Pit Bulls sunt folosite chiar și în luptele de câini, unde câinii sunt instruiți să se lupte între ei într-un meci de moarte.

3. Perro de Presa Canario

Most Dangerous Dog Breeds Deseori descris ca câine puternic și voinic dominant. Perro de Presa Canario, care este spaniolă pentru "câine de capturare canarian", de asemenea cunoscut sub numele de Mastiff Canare. Folosit ca câine de lucru pentru animalele de fermă, dar este o combinație de mai multe rase de câini de luptă. Există zvonuri că, asemenea Pit Bull, această rasă este folosită și în luptele de câini cu moartea

4. Rottweiler

Most Dangerous Dog Breeds O rasă de câine care este cunoscută pentru reputația ei teribilă. Acesti caini sunt una dintre cele mai vechi rase de crescatorie. Rottweilers sunt foarte inteligente și agresive prin natura lor și sunt foarte eficiente ca câini de pază. Aproape jumătate din decesele provocate de atacurile de câine din SUA sunt raportate ca fiind cauzate de acestea.

5. Fila Brasileiro

Most Dangerous Dog Breeds Aka Mastiff brazilian, sunt una dintre cele mai mari rase de caini de viata. Această rasă specială originară din Brazilia face câini de pază excelentă, dar necesită proprietari experimentați. Foarte agresiv și protector, acești câini sunt temători datorită comportamentului lor incontrolabil și au fost raportate multe cazuri de decese cauzate de atacurile lor.

6. Malamute din Alaska

Most Dangerous Dog Breeds Inițial folosit ca câini de sanie și care transportă încărcături grele, aceste rase populare Arctic este unul dintre cei mai mari câini domesticiți, care pot crește până la 100 lbs. capabile să supraviețuiască climatului extrem. Malamutele sunt vânători naturali și chiar pot ucide prădători mari, cum ar fi urșii. Nu e de mirare că acest câine este înspăimântător.

7. Wolfdog

Most Dangerous Dog Breeds Această rasă este un amestec de câini domesticiți și lupi sălbatici. Aceste animale au instincte de protecție și pot fi foarte sălbatice datorită comportamentului lor imprevizibil, care a rezultat probabil din reproducerea animalelor sălbatice cu câini obișnuiți. În unele țări, deținerea și reproducerea acestui câine este interzisă.

8. Bullmastiff

Most Dangerous Dog Breeds Bullmastiffs sunt câini puternici, puternici și solidiști. Foarte sensibile abilități de pază, acești câini sunt fiabili și eficienți atunci când vine vorba de securitate. Cu o pregătire consistentă, acești câini devin foarte dependenți și ascultători. Dar există multe incidente de atacuri care au dus chiar la deces.

9. Husky

Most Dangerous Dog Breeds O rasa populara de caini domestici, Huskies a aparut ca caini de sanie in regiunile de nord. Extrem de agil și bun la transportul de mărfuri cu straturi groase și modele de culoare unice și mască facială extraordinară adăugată cu ochi albaștri speciali. Ele sunt strâns legate de Malamute și seamănă în mod evident cu lupii sălbatici. Unele cazuri raportate sunt Huskies de lucru cu pachetul lor ataca oameni.

10. Doberman Pinschers

Most Dangerous Dog Breeds Recunoscuți pentru abilitățile lor de agilitate și de urmărire, această rasă de câine inteligent face paza perfectă. Cu toate acestea, ele necesită o pregătire atentă monitorizată, cu consistență și răbdare. Doberman Pinschers sunt foarte capabili să ucidă oamenii. Acestea sunt rase foarte sensibile și pot fi foarte agresive în majoritatea cazurilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.