10 cei mai ieftini câini pe care îi puteți avea

0
956

[ad_1]

Unul dintre lucrurile pe care cei mai mulți copii le întreabă mamei lor este: adorabil catelus. Cu toate acestea, trebuie să luați în considerare factori înainte de a alege și cumpăra un pui, cum ar fi cheltuielile pe care trebuie să le faceți pe termen lung.

Nu este nimic mai ieftin decât să deții un cățel de la adăpostul animalului. Cu toate acestea, unii oameni preferă o anumită rasă decât altele, pe baza ușurinței de a avea grijă de ea și a dimensiunii ei. Așadar, dacă sunteți unul dintre cei care caută cea mai ieftină rasă de câine de cumpărat, întrebați adăpostul local dacă au vreunul dintre aceștia din lista noastră.

Mai jos sunt cei mai ieftini 10 câini:

1. Câine de vite australian

Cei mai ieftini câini - caine australian de vite

Dacă doriți un animal de companie cu care să vă jucați, atunci acest Câine de Vită ar putea fi ceea ce aveți nevoie. Această rasă de câini este una energică și ar putea dori să se joace mult timp. Deci, dacă aveți nevoie de un prieten de antrenament, atunci obțineți unul acum. Cu toate acestea, dacă nu vă place să ieșiți și să transpirați, luați în considerare doar cumpărarea de jucării ieftine pentru ca animalul dvs. de companie să se joace. Daca te gandesti la costurile pentru blana acestui caine de vite, ei bine, cateva bai si pieptanare sunt exact ceea ce ai nevoie. În cele din urmă, această rasă arată mai mare decât în ​​persoană, așa că sunt mai puține cheltuieli pentru mâncarea lui.

2. Rat Terrier

Cei mai ieftini caini - Rat Terrier

Aceasta este una dintre cele mai prietenoase rase de câini cu părul scurt, care nu necesită îngrijire frecventă. Terrierii de șobolan cântăresc de obicei 35 de lire și au o înălțime care nu depășește două picioare. Cu fizicul mic al acestui pui, puteți obține această rasă pentru aproximativ 200 USD fie din magazinele de animale de companie, fie din adăposturile pentru animale de companie. Cu toate acestea, magazinele percep adesea un preț mai mare, variind de la 400 USD la 600 USD. Această rasă nu este predispusă la probleme de sănătate legate de gene, dar terrierii mai mici sunt mai vulnerabili la displazia șoldului.

3. Toy Fox Terrier

Cei mai ieftini câini - Toy Fox Terrier

Acesta este un câine cu întreținere foarte scăzută, având în vedere părul scurt de Fox Terrier de jucărie. Costurile alimentelor nu sunt atât de mari cu înălțimea sa, care poate ajunge la aproximativ 11 inci, așa că ți-ar fi ușor să-ți menții starea fizică și sănătatea bună.

4. Chihuahua

Cei mai ieftini câini - Chihuahua

Această rasă este cunoscută pentru că este scumpă, cu un preț variind de la 200 USD până la 1000 USD dacă o obțineți de la un crescător. S-ar putea să-ți ridici sprâncenele chiar acum sau să te încrunți pentru că am inclus-o pe această listă. Dar puteți obține această rasă adorabilă la un preț mai mic, întrebând de la adăpostul animalului. Din fericire, numeroase adăposturi din jurul Californiei au această rasă pe care au salvat-o. Vești bune pentru tine, aceasta are costuri de întreținere scăzute și o rasă sănătoasă, așa că nu trebuie să-ți faci griji cu privire la vizitele frecvente de control.

5. Labrador Retriever

Cei mai ieftini câini - Labrador Retriever

Un labrador de rasă pură poate fi greu pe portofel, mai ales dacă de la crescători. Cu toate acestea, există întotdeauna adăposturi pentru a ușura povara și cheltuielile pentru tine. Dacă doriți o vizită ocazională la clinică din cauza unor afecțiuni, atunci Labradorul de rasă ar putea fi scos din lista dvs. Din fericire, amestecul de Labrador nu este predispus la multe boli, deci mai puține cheltuieli. Această rasă este cunoscută pentru temperamentul său ușor și atitudinea iubitoare, ajutând la reducerea stresului de la muncă.

6. Beagle

Cei mai ieftini câini - Beagle

Dacă îți dorești un animal de companie pe care îl poți păstra pentru o perioadă lungă de timp, dar care nu este costisitor, gândește-te să iei acest beagle drăguț. Această rasă mică de câini, care cântărește aproximativ 25 de lire sterline, poate trăi până la 12 sau chiar 15 ani. Nu vă faceți griji cu blana sa scurtă, care necesită întreținere redusă, iar cheltuielile nu sunt atât de mari. În plus, va trebui doar să cheltuiți aproximativ 10 USD pentru mâncarea sa. Ideal nu? Așa că pune acest beagle pe lista ta de căței de cumpărat.

7. Teckel

Cei mai ieftini câini - teckel

Observați dimensiunea mică a rasei, asta înseamnă doar un lucru – factura de mâncare ieftină, iar blana lor scurtă înseamnă că nu veți cheltui prea mult pe îngrijire! Cu toate acestea, pot apărea probleme de sănătate atunci când acest tip de rasă ajunge la vechime, cum ar fi probleme grave ale măduvei spinării (care afectează 1 din 4 teckel) care pot duce la paralizie.

8. Foxhound englezesc

Cei mai ieftini câini - Foxhound englezesc

Dacă doriți un câine uriaș care nu are nevoie de întreținere ridicată, s-ar putea să vă gândiți să aveți un câine englezesc. Cântărind 65 de lire sterline și având o blană ușor de curățat, o formă a corpului mai slabă și un temperament bun, ceea ce îl face un câine de rasă prietenos cu bugetul.

9. Mini Pinscher

Cei mai ieftini câini - Mini Pinscher

Acești câini cântăresc aproximativ 11 kilograme și blana lor nu este atât de mare de întreținere de curățat. Mâncarea lor costă în jur de 200 de dolari pe an.

10. Basset Hound

Cei mai ieftini câini - Basset Hound

Uneori, cheltuielile efectuate cresc pe măsură ce trece timpul. Acestea sunt pedigree care necesită mult mai multă atenție cu activități scurte, cum ar fi timpul de joacă și exercițiile fizice. Proprietarii de câini tind să opteze pentru grădinițe sau jucării pentru câini pentru a se ocupa de astfel de nevoi, dar acestea pot veni cu un preț ridicat. Pe de altă parte, basset hounds sunt exact opusul, deoarece atunci când sunt la dimensiunea normală și mănâncă mai bine, nu necesită mult echipament pentru a arde energie. Basset hounds sunt ușor de întreținut.

[ad_2]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.