10 cei mai uimitori vulcani din lume

0
170

[ad_1]

Mulți oameni se consideră suficient de norocoși dacă locuiesc departe de vulcani activi. Este de înțeles datorită efectelor sale grave odată cu erupția. În mod normal, cine ar dori să trăiască într-un loc vulcanic? Deși există unele consecințe în viața în apropierea vulcanilor, ele încă au semnificație în domeniul turismului.

Printre multe atracții din întreaga lume, vulcanii sunt cea mai bună alegere a turiștilor. S-ar putea să vă gândiți să vizitați acești 10 cei mai uimitori vulcani din lume.

1. Muntele Fuji din Japonia

muntele Fuji, un vulcan japonez, este atracția turistică de top și rămâne activ în continuare. Conul are formă simetrică. Zăpada acoperă muntele în timpul iernii, ceea ce creează o priveliște frumoasă. Există diferite rute atunci când mergi la vârf, doar alege-le pe cele mai bune. Cel mai popular traseu este Kawaguchiko datorita cabanelor unde turistii se pot odihni la escala. Cele mai bune luni pentru a urca pe munte sunt august și iulie.

Cei mai uimitori vulcani - Muntele Fuji

2. Vulcanul Maelifell din Islanda

Vulcanul Maelifell se găsește în Islanda și este situat la marginea ghețarului Myrdalsjökull. Suprafața vulcanului este verde, iar conul este perfect acoperit cu mușchi. Părea un loc nealterat de vizitat. Mai mult, în jurul său peisajul este alcătuit din pământ de culoare neagră. Întregul loc este pitoresc și există izvoare termale dacă doriți să faceți o baie. Luna ideală pentru a vizita locația este iunie, deoarece nu este zăpadă în acea perioadă.

Cele mai uimitoare vulcani - Vulcanul Maelifell

3. Muntele Etna din Italia

Sicilia, Italia Muntele Etna este un alt vulcan uimitor din lume. În Europa, este clasat drept cel mai înalt și cel mai popular. Adăpostește zeul mitologic, Hephaestus și Cyclops, monstrul cu un singur ochi. Poți face o mulțime de lucruri în jurul lui, iar peisajul din jurul Muntelui Etna este atractiv. Puteți vedea 400 de cratere în jur!

Cei mai uimitori vulcani - Muntele Etna

4. Muntele Kilimanjaro din Tanzania

Muntele Kilimanjaro este situat în Tanzania. Este cunoscut pentru că este cel mai înalt vârf al Africii, la 19.331 ft. Este cel mai vizitat munte de mai mulți turiști, deoarece este cel mai ușor de urcat și cu siguranță veți vedea alpinisti și drumeți în timpul turului.

Cei mai uimitori vulcani - Muntele Kilimanjaro

5. Vulcanul Mayon din Filipine

În cazul în care ați vizitat deja Filipine, trebuie să fi experimentat și văzut Vulcanul Mayon. Are pante foarte abrupte și acest vulcan rămâne activ, așa că toată lumea trebuie să fie pregătită oricând va erupe. Cinci alpiniști au murit în timpul erupției din mai 2013; totuși, nu ar trebui să te sperie. Doar alpiniștii devotați sunt pentru Muntele Mayon, nu cei slăbit din cauza acestui pericol.

Cele mai uimitoare vulcani - Vulcanul Mayon

6. Muntele Bromo din Indonezia

Muntele Bromo este situat în Indonezia și este foarte activ. Odată ce vizitezi muntele, poți simți că te afli pe o altă planetă. Ea fumează continuu, iar majoritatea companiilor de turism oferă turiștilor servicii pentru a vă ușura călătoria. Vă puteți bucura de călărie pe versanții munților în timp ce este Festivalul Hindu în luna august, care cu siguranță este plăcut. Pe lângă august, aprilie până în octombrie sunt cele mai bune luni pentru a merge acolo, deoarece nu există inundații.

Cei mai uimitori vulcani - Muntele Bromo

7. Muntele St. Helens din SUA

Vulcanul uimitor al acestei lumi, Muntele St. Helens, este situat în Washington, SUA. Ultima erupție a avut loc în 1980, ceea ce a dus la numeroase morți și distrugerea vârfului conului. Acest munte a devenit principala destinație a turiștilor din SUA. Muntele St. Helen are o serie de puncte de vedere care sunt semnificative în timpul tururilor cu elicopterul. Noiembrie și mai sunt cele mai bune luni de vizitat din cauza vremii uscate și calde.

Cei mai uimitori vulcani - Muntele St Helens

8. Vulcanul Arenal din Costa Rica

Era în 1968 când Vulcanul Arenal a erupt și a vărsat continuu cenușă și lavă. Pantele vulcanului au multe oportunități pentru excursii și activități recreative. Îți va plăcea natura impresionantă a vulcanului cu o formă înaltă și simetrică. Bucurați-vă de rafting, înot, rapel în cascadă și ciclism. Anotimpurile secetoase sunt cel mai bun moment pentru a merge aici, din februarie până în aprilie.

Cele mai uimitoare vulcani - Vulcanul Arenal

9. Vulcanul Popocatepetl din Mexic

Popocatepetl poate fi găsit în Mexic. Până în prezent, este încă activ și foarte ușor de accesat, deoarece se află la doar 70 de kilometri de oraș. Semnificația grea și culturală care este legată de Popocatepetl poate fi învățată odată ce vizitați muntele. Un tur de o singură zi poate fi satisfăcător. Din decembrie până în martie sunt cele mai bune luni pentru a urca și a vizita muntele pentru o experiență grozavă. Cu toate acestea, deoarece nu este sigur să faci drumeții, trebuie să cauți măsurile de siguranță de la oficiali.

Cei mai uimitori vulcani - Vulcanul Popocatepetl

10. Mauna Loa în SUA

Mauna Loa, situat în Hawaii, este cel mai mare vulcan de pe planetă. Rămâne activ și are o înălțime de 30.085 de metri. Niciun alt munte decât Mauna Loa nu vă poate lăsa să experimentați puterea vulcanică. Hawaii este bine cunoscut pentru plaje; cu toate acestea, anual, vulcanii au preluat rapid controlul și au atras mulți turiști. Nu există restricții când vizitați locul. Veți avea nevoie doar de o confirmare de la Parcul Național Vulcanii din Hawaii pentru siguranța dumneavoastră garantată.

Cei mai uimitori vulcani - Mauna Loa

[ad_2]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.