10 cele mai scumpe plante – 10 cele mai multe astăzi

0
695

[ad_1]

Cele mai complicate daruri pe care natura ni le-a dat sunt plantele. Aceste plante minunate ne pot oferi chiar și flori rare pe care îl putem folosi în diverse moduri, cum ar fi pentru a oferi un cadou minunat celor dragi sau pentru a le păstra ca plante decorative.

Am pregătit pentru tine o listă cu 10 cele mai scumpe plante.

1. Floarea Kadapul (neprețuită)

Cele mai scumpe plante - Floarea Kadapul

Aceasta este cea mai dragă floare pe care o puteți găsi vreodată cu valoarea ei neprețuită. Această floare este atât de rară și excepțională și înflorește doar câteva ore în timpul nopții. Este o specie de cactus și nu poate fi vândut și nici măcar recoltat.

2. Juliet Rose (15,8 milioane de dolari)

Cele mai scumpe plante - Juliet Rose

Juliet Rose este cea mai valoroasă floare care ar putea fi vândută, care este prezentată în 2006 și realizată de David Austin. I-a trebuit multă muncă și răbdare timp de aproximativ 15 ani până când eforturile lui au dat roade, făcând astfel această floare atât de dragă și excepțională.

3. Orhideea Shenzhen Nongke (200.000 USD)

Au fost nevoie de 8 ani pentru ca cercetătorii să hrănească această plantă și încă 5 ani pentru ca ea să înflorească, făcând-o atât de costisitoare din cauza greutății și a așteptării lungi pentru a o avea. Această floare prețioasă are un miros ușor și este, de asemenea, comestibilă.

4. Aurul orhideei Kinabalu (6.000 USD per bucată)

Cele mai scumpe plante - Gold Kinabalu

Această floare excepțională este atât de greu de găsit și poate fi găsită doar în Parcul Național Kinabalu, Malaezia. Cu rarele petale verzi care conțin punct roșu, această floare merită cu adevărat prețul ei.

5. Crocus cu șofran (1.200 USD până la 1.500 USD pe kilogram)

Cele mai scumpe plante - Crocus de șofran

Din 80.000 de flori se pot produce doar 500 g din acest șofran, ceea ce îl face atât de rar. Crocusul de șofran este cel mai scump condiment din lumea noastră și este cunoscut pentru petalele sale mov atrăgătoare. Această floare poate fi cultivată cu ușurință în țările tropicale.

6. Bec de lalele (vândut cu 5.700 USD în secolul al XVII-lea)

Cele mai scumpe plante - bulb de lalele

Această plantă din Olanda a fost vândută cu aproximativ 5.700 de dolari în secolul al XVII-lea. Petalele acestei flori rafinate au o gamă largă de culori, de la roz vibrant, roșu și galben și sunt mai colorate decât orice tip de lalele.

7. Crin de vale (15 – 50 USD per pachet)

Cele mai scumpe plante - Crin de vale

Dacă sunteți pasionați de florile albe, atunci Crinul este cel potrivit pentru dvs., care este cea mai frumoasă floare albă pe care o veți vedea vreodată. Are o formă rară și este otrăvitoare. Cu toate acestea, necesită recoltare imediată pentru ca acesta să aibă o durată de viață mai lungă.

8. Gloriosa (6 USD-10 USD per floare)

Cele mai scumpe plante - Gloriosa

Cu combinația de portocaliu, galben și roșu pe petalele sale și forma izbitoare, nimeni nu poate rezista florii elegante de Gloriosa.

9. Hortensia (6,5 USD per tulpină)

Cele mai scumpe plante - Hortensia

Pe lângă faptul că este prea frumos, Hortensie are, de asemenea, o gamă largă de culori din care puteți alege, precum alb, albastru deschis și chiar violet. Datorită frumuseții sale rafinate, această floare este folosită chiar și ca decor în nunți la nivel global.

10. Lisianthus (10 USD – 35 USD per pachet)

Cele mai scumpe plante - Lisianthus

Lisianthus este o colecție rafinată de flori albastre până la violet, alb până la albastru sau chiar violet, care poate dura câteva săptămâni, făcându-l astfel perfect pentru a fi folosit ca ornament în casa ta. Are o gamă largă de la floarea Lisianthus până la lavandă Lisianthus, ceea ce vă permite să aveți o mulțime de tipuri din care să alegeți.

[ad_2]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.