10 cele mai periculoase destinații turistice din lume

0
160

[ad_1]

Toată lumea adoră să călătorească, cui nu, nu? Lumea noastră are diverse locuri care sunt ideale pentru atracții turistice. Cu toate acestea, sunt necesare măsuri de siguranță, mai ales atunci când călătoriți în locuri care sunt periculoase pentru a hoinări. Așadar, iată lista celor mai periculoase 10 destinații turistice din lume.

1. Acapulco, Mexic

Cele mai periculoase destinații turistice - Mexic

Mexicul are mai multe caracteristici distincte care cu siguranță captivează turiștii din întreaga lume. Din păcate, rămâne să fie al treilea în cel mai violent oraș din lume. Crimele sunt la apogeu, ceea ce face dificil pentru turiști să se bucure de tur fără să se gândească la posibilitatea ca criminalii să pândească în jur.

2. Kingston, Jamaica

Cele mai periculoase destinații turistice - Jamaica

Kingston este un loc minunat pentru a călători, mai ales cu atmosfera sa rece, pentru care este cunoscut. Cu toate acestea, a fi vigilent și precaut în timpul călătoriilor este o necesitate din cauza șanselor mari de jaf, trafic de droguri și atacuri care ar putea avea loc în acest loc.

3. Haiti și Republica Dominicană

Cele mai periculoase destinații turistice - Republica Dominicană

Deși crimele precum tâlhăria nu sunt persistente în Caraibe, răpirile, fraudele cu carduri bancare/de credit și atacurile se pot întâmpla în acest loc în timp ce cineva se bucură de vizita.

4. Cape Town, Africa de Sud

Cele mai periculoase destinații turistice Africa de Sud

Africa este unul dintre locurile de top pe care trebuie să le explorezi pe această planetă. Din nou, trebuie să fii pregătit să descoperi frumusețea pe care acest loc ar putea să o ofere și realitatea că crimele așteaptă să se întâmple în jur, așa că fii atent și fii în siguranță.

5. Mumbai, India

Cele mai periculoase destinații turistice - India

Mumbai este un loc minunat pentru a călători cu istoria sa bogată, care este atât de fascinantă. Dar a fi precaut este totuși esențial, mai ales cu posibilitatea de a fi hărțuit sau jefuit în acest loc din India.

6. Peru

Cele mai periculoase destinații turistice - Peru

Țara Peru este cunoscută pentru ruinele sale maiestuoase și civilizația antică, ceea ce face țara distinctă. Cu toate acestea, în ciuda frumuseții pe care o deține acest loc, există un risc de care trebuie să fii conștient. Călătorind pe traseele destinațiilor turistice precum Machu Pichu ar putea fi periculos din cauza cartelurilor de droguri și a grupărilor teroriste prezente în Peru.

7. Bangkok, Thailanda

Cele mai periculoase destinații turistice - Thailanda

Bangkok este unul dintre locurile potrivite pentru vacanțe. Cu toate acestea, este obligatoriu să fii cu adevărat atent, mai ales dacă nu ești destul de familiarizat cu locurile. Fiți atenți la escrocherii și hoții pe stradă pe care i-ați putea întâlni, deoarece raportarea acesteia la poliție va dura mult timp din cauza investigațiilor corupte ale poliției, care reprezintă o problemă uriașă în acel loc.

8. Israel

Cele mai periculoase destinații turistice - Israel

În ciuda Frumusețea Israelului, multe persoane au ezitări să adauge acest loc pe lista destinațiilor lor de călătorie din cauza posibilității mari de terorism cauzate de politicile externe și politice. Acesta este motivul pentru care este o destinație turistică atât de riscantă în lume.

9. Rio de Janeiro, Brazilia

Cele mai periculoase destinații turistice - Brazilia

Nu putem pleca Rio de Janeiro în lista punctelor noastre turistice distinse la nivel global, în special cu nenumăratele persoane care îl vizitează în fiecare an. Din păcate, acest loc încă se confruntă în prezent cu marea problemă a furtului și a crimelor stradale.

10. Bogota, Columbia

Cele mai periculoase destinații turistice - Columbia

În perioada de Pablo Escobar, mafia și traficul de droguri erau ineradicabile. Din fericire, este mult mai sigur să călătorești acum în Bogota decât în ​​trecut, atâta timp cât un turist va călători la destinația turistică obișnuită și nu va merge în altă parte.

[ad_2]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.