10 cele mai populare locuri de vizitat pe Instagram

0
138

[ad_1]

Locurile demne de Instagram atrag mulți turiști și călători în zilele noastre. A existat vreun moment în care ai mers în locații frumoase și nu ai făcut nicio fotografie? Partajarea fotografiilor și videoclipurilor pe rețelele sociale este cea mai comună modalitate prin care aventurierii își înregistrează și se laudă călătoriile în străinătate.

Nu te teme dacă nu știi unde vei călători în continuare. Am enumerat câteva dintre cele mai bune locuri din întreaga lume care sunt demne de Insta.

Mai jos sunt cele 10 cele mai populare locuri de vizitat pe Instagram:

1. Sydney, Australia

Cele mai populare locuri pe Instagram - Sydney

Dacă doar putem călători pe uscat, atunci poate că cei mai mulți dintre noi am ajuns deja în acest unul dintre cele mai Instagrammabile locuri din lume. În afară de Sydney, unde îți vei petrece o parte din timp? Cu Tort de nunta Rock, Plaja Bondiși Opera din Sydneyexistă o mulțime de obiective uimitoare care așteaptă să fie capturate.

2. Hong Kong

Cele mai populare locuri pe Instagram - Hong Kong

Hong Kong este renumit pentru mâncarea vibrantă, zgârie-nori falnici și cartierul de afaceri plin de viață. Este o destinație care merită un loc în lista ta. Al doilea loc cel mai instaurat din lume este Regiunea Administrativă Specială a Chinei.

3. Kyoto, Japonia

Cele mai populare locuri pe Instagram - Kyoto, Japonia

Tokyo, capitala Japoniei, este o metropolă plină de viață și mai modernă, în timp ce Kyoto este una tradițională pentru relaxare. Kyoto are mai multe temple, pădure de bambus calmă și binecunoscutele porți roșii ale Altarului Fushimi Inari. Dacă vrei o imagine clară când vizitezi acest loc, ai mai multă răbdare.

4. Taipei, Taiwan

Cele mai populare locuri pe Instagram - Taipei

Căutați o arhitectură uimitoare, piețe de noapte minunate și diverse forme de cultură de descoperit, atunci cea mai bună locație pentru dvs. este Taipei. Capitala Taiwanului este o destinație bine-cunoscută cu o mulțime de Instraggamers. O mare mulțumire pentru hotspot-urile sale perfecte pentru imagini, așa că asigurați-vă că vizitați și verificați acest loc.

5. Amsterdam, Olanda

Cele mai populare locuri pe Instagram - Amsterdam Țările de Jos

Chiar dacă călătorești scurt în capitala olandei, obiectivele turistice sunt copleșitoare și demne de Instagram. De la grădini cu lalele explozive, mori de vânt captivante până la minunate Oude Kerk, vei fi cu siguranță uimit! Cu toate acestea, mai bine nu încercați să faceți poze în Cartierul Roșu dacă nu doriți să aveți probleme.

6. New York City, Statele Unite ale Americii

Cele mai populare locuri pe Instagram - New York, Statele Unite ale Americii

Dacă doriți ca Instagramul dvs. să fie plin de site-uri emblematice, atunci New York este cel mai bun loc pentru a vă rezerva. New York are mari celebrități, cum ar fi Central Park, Times Square și Empire State Building, pentru a-ți lăsa adepții să te invidieze. Cu toate acestea, există încă atât de multe locuri nepopulare, dar cu siguranță merită vizitate.

7. Vancouver, Canada

Cele mai populare locuri de Instagram - Vancouver Canada

Canada găzduiește locuri Instagrammabile, totuși Vancouver se distinge de altele. Vă mulțumim pentru priveliștile sale pitorești care captează ochiul și peisajele urbane care sunt întinse. Iubitorii de artă vor iubi cu siguranță locațiile și galeriile de artă din Canada!

8. Cape Town, Africa de Sud

Cele mai populare locuri pe Instagram - Cape Town Africa de Sud

Datorită priveliștilor de pe stâncă și frumuseții naturale care sunt epice, Cape Town este preferata utilizatorilor de Instagram. Ai de gând să începi cu uluitorul Cape Point? Sau poate, vrei să vezi apusul la Kloof Corner? Oricare dintre cele două, cu siguranță poți câștiga mai multe like-uri și followers când postezi pozele din aceste locuri!

9. Dubai, Emiratele Arabe Unite

Cele mai Instagrammabile Locuri - Dubai

Dubai este inclus în lista celor mai multe locuri pe care ar trebui să le vizitați pe Instagram. Datorită vieții de noapte pline de viață din Dubai, din jur insule artificiale, și orizont cu mulți zgârie-nori. Asigurați-vă că aveți câteva pentru cumpărături de lux.

10. Mumbai, India

Cele mai populare locuri pe Instagram - Mumbai, India

Mumbaiul multicultural are 20 de milioane de persoane. Fiți gata să vizitați locul și să capturați locuri frumoase. Dacă nu știi de unde să începi, Pagoda Vipassana iar poarta emblematică a Indiei sunt pariurile sigure. Îndreptarea către Chor Bazaar este cea mai bună opțiune dacă sunteți după suvenir. De asemenea, este grozav să împărtășiți experiența dvs. în Chor Bazaar, împărtășindu-l pe poveștile tale Instagram.

[ad_2]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.