Trebuie să încetați Imediat să vă hrăniți câinele cu aceste 10 articole

0
168

[ad_1]

Ne iubim câinele mai mult decât orice pe lumea asta, nu? Așa că ne asigurăm că îi hrănim, tot ceea ce ne îndeamnă – cu acei ochi casți și curați. Sună cool și nu e mare lucru, dar ESTE. Hrănirea cu orice îngerului tău ar putea fi cu adevărat letal pentru ei. Este mai mult decât crucial să fii informat despre avantajele oferite câinelui tău prin masa pe care o ia.

Așadar, iată o listă cu 10 lucruri pe care ar trebui să EVITATI să vă hrăniți câinele ACUM. Efectul de a oferi câinilor tăi articolele enumerate ar putea face ca câinii tăi să aibă luni de zile grele sau chiar ar putea duce la moartea lor, prin urmare nu lăsați câinele să mănânce aceste alimente toxice. Ca deloc, dacă se poate.

Ciocolata si Bomboane

încetează să-ți hrănești câinele cu aceste 10 articole - ciocolată și bomboane

Nu este o știre că mulți proprietari de câini folosesc ciocolată și bomboane cu majuscule pentru a-și „trata” animalul de companie. Bomboanele și produsele ca acestea, de exemplu, gumele de mestecat conțin xilitol, care ar afecta în cele din urmă funcționarea ficatului și ar duce chiar la insuficiență hepatică. Xilitolul este prezent și în pasta de dinți, prin urmare evitați-l cu orice preț. În afară de asta, bomboanele pot persista, de asemenea, perspectiva de sufocare.

Teobromina prezentă în ciocolată (în special în cele negre) poate funcționa direct ca un produs fatalist pentru câinii tăi și nu ar trebui să fie consumată de aceștia. Afectează constituția metabolismului micului tău animal de companie.

Produse lactate

încetează să-ți hrănești câinele cu aceste 10 articole - produse lactate

Dacă nu știai că mulți câini sunt intoleranți la lactoză, acum știi. Există un procent bun de câini care se pot descurca cu articole lăptoase, dar de ce să-și asume un risc?

Diareea este o problemă foarte frecventă cu care câinii de companie tind să se confrunte și nu există altă vină decât aceste provizii extinse de lapte. Da, câinii pot mânca chestii care sunt profunde cu lapte, dar în cea mai LIMITĂ cantitate posibilă.

Avocado

încetează să-ți hrănești câinele cu aceste 10 articole

Persina prezentă în avocado este un alt element care duce la multe consecințe dăunătoare, inclusiv vărsături și constipație. Dar, în principal, sâmburele de avocado sunt prea otrăvitoare și periculoase pentru animalul tău de companie. Amenințarea acestei gropi nu este doar limitată până la o sufocare severă, dar ar putea duce și la blocarea tractului colonic.

Articole zaharoase

încetează să-ți hrănești câinele cu aceste 10 articole - articole cu zahăr

Metabolismul este prima activitate din corpul animalului tau de companie care ar putea fi afectata enorm prin consumul prea mult de zahar. În afară de asta, ar putea exista un nivel ridicat de zahăr evident, care ar avea propriul efect extraordinar.

Vrei ca ființa ta cea mai dragă să sufere de obezitate și, prin urmare, să apară tulburări presante din ea? Nu? Așadar, nu mai hrăniți orice cu un nivel ridicat de zahăr. Nu este bun pentru oameni; nu este bun pentru caini. Chiar și zaharurile pot da o cavitate malefică câinelui tău.

Carne/pește crudă sau foarte puțin gătită

încetează să-ți hrănești câinele cu aceste 10 articole - carne crudă

Salmonella și E. coli sunt lucruri foarte rele pentru câinele dvs., care sunt extrase pur de ele atunci când carnea sau peștele pe care le oferiți nu este bine gătit. Aceste bacterii le-ar putea afecta activitatea digestivă, sistemul imunitar și efortul intestinal.

Ceapa si usturoiul

încetează să-ți hrănești câinele cu aceste 10 articole - ceapă și usturoi

Mulți proprietari de câini tind să-și dea resturile de mâncare câinilor lor, care conțin în mod durabil ceapă și usturoi în cantități mari. Stăpânii nu știu că le servesc substanțe dăunătoare câinilor lor.

Tiosulfatul este prezent într-un sens maxim atât în ​​legume, usturoi, cât și în ceapă, care este declarat toxic pentru câini de către stimații veterinari și medicii animalelor. Ambele aceste produse sunt motivul cel mai important pentru anemie la câini, deoarece tiosulfatul prezent în ei este dominant în contaminarea globulelor roșii din sânge.

Popcorn

încetează să-ți hrănești câinele cu aceste 10 articole - floricele de porumb

Nu ne place tuturor să mâncăm foarte uns cu unt, cu floricele de porumb curat sărate, în timp ce ne agățăm pe Netflix? Dar nu pierdeți niciodată și oferiți aceeași grămadă de floricele gustoase câinelui dvs. de companie. Provoacă prea multe probleme digestive și chiar le poate afecta rinichii. Obezitatea este un alt efect nociv al consumului de floricele de porumb la câinii mici. Și știm deja cât de periculos este prea mult sarea este pentru câini.

Orice fel de alcool

încetează să-ți hrănești câinele cu aceste 10 articole - alcool

Produsele menționate anterior în această listă ar trebui evitate în alimentația după o limită, dar când vorbim despre alcool, prezent în orice articol, TREBUIE să evitați să-l oferi câinelui dumneavoastră.

Mai mult decât adesea, câinii înșiși se simt foarte respins de prezența alcoolului. Se notează cazuri când câinii tind să nu se apropie de stăpâni dacă sunt beți într-o anumită măsură. The efectele ulterioare ale alcoolului poate varia de la vărsături până la dificultăți de respirație. DOAR NU.

Cofeină

încetează să-ți hrănești câinele cu aceste 10 articole - cofeină

Am discutat deja cât de dăunătoare este ciocolata pentru câini, iar cofeina nu este deloc mai bună. Cafeaua ar putea afecta instantaneu ritmul cardiac al cofeinei și poate duce la un dezechilibru al activității metabolice interne care duce la vărsături, tensiune arterială extrem de ridicată, probleme la urinare și chiar convulsii.

Cofeina este bogată în metilxantine, pentru care nici măcar nu este sănătoasă ființe umanedarămite câini și câini mici.

Medicina umană

încetează să-ți hrănești câinele cu aceste 10 articole - medicina umană

Nu fi suficient de credul pentru a oferi câinelui tău medicamente umane. Mergeți la medicul veterinar legitim, dacă câinele dvs. este bolnav sau nu este bine în vreun sens, și furnizați numai medicamentul prescris de către veterinar.

Cuvinte finale:

Dragostea este cea care te face să vrei să-i oferi animalului tău tot ce poți, dar în același timp ar putea ajunge să-i fie dăunătoare. Asigură-te că știi care va fi consecința meselor pe care le mănâncă câinii tăi. Și dacă simți că cățelul tău a supradozat cu oricare dintre articolele specificate mai sus, du-l la veterinar cât mai curând posibil.

[ad_2]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.