10 moduri în care călătorii inteligenți economisesc bani în țări străine

0
104

[ad_1]

Nu se poate nega că călătoria într-o țară străină te poate expune la culturi, oameni și locații interesante. Cu toate acestea, călătoriile pot fi adesea destul de costisitoare, ceea ce este, de asemenea, unul dintre principalele motive pentru care atât de mulți oameni se feresc de a călători în străinătate.

călătorii inteligenți economisesc bani

Dacă doriți să călătoriți în țări străine cu prietenii sau chiar singur, atunci puteți face asta chiar și cu un buget redus. Următoarele sunt câteva dintre modalitățile prin care puteți economisi bani în timpul călătoriilor în străinătate:

  1. Utilizați cardul de credit potrivit pentru călătorii

Cardurile de credit sunt populare deoarece fac viața mai ușoară și fac finanțele personale mai simple. De fapt, există atât de multe opțiuni de carduri de credit încât puteți găsi cu ușurință una care să vă satisfacă cerințele. Cu toate acestea, problema cu ele este că atunci când le utilizați într-o țară străină, atunci emitentul cardului poate percepe o taxă considerabilă pentru tranzacții (în jur de 2% până la 4%). Acestea fiind spuse, există unele carduri de credit care pot compensa această taxă care nu implică taxe de tranzacție în străinătate. Cartea de călătorie potrivită poate fi folosită pentru a plăti pentru o varietate de lucruri, pentru a economisi bani și pentru a sări peste schimbul valutar greșit atunci când rămâneți fără numerar. În plus, există o mulțime de opțiuni pe care le puteți compara pentru a alege cărțile care oferă beneficii maxime.

  1. Stați la Hosteluri

Dacă doriți să economisiți mulți bani în vacanță, atunci ar trebui să evitați cazarea în hoteluri și stațiuni de lux. În schimb, găsiți pensiuni și cămine decente unde vă puteți petrece nopțile la prețuri uluitoare. Acestea sunt perfecte dacă călătoriți singur și dacă vă veți face cercetările, atunci puteți găsi chiar locuri care oferă facilități interesante, cum ar fi muzică live, piscină etc. Asigurați-vă că ați învățat ce trebuie și nu trebuie să stai într-un cămin și învață despre lucrurile de care trebuie să ții cont atunci când te stabilești într-un loc din acel loc.

  1. Schimb valuta la momentul potrivit

Este inteligent să purtați carduri de credit atunci când călătoriți. Cu toate acestea, nu puteți pur și simplu să nu transportați deloc numerar. Acest lucru se datorează faptului că vor exista situații în care nu veți putea plăti cu un card de credit.

Indiferent de țara străină pe care o vizitați, ar trebui să obțineți o parte din moneda locală imediat, fie la banca dumneavoastră înainte de a călători, fie la aeroport când ajungeți. Cu toate acestea, alegeți cu atenție momentul în care să schimbați cei mai mulți bani, deoarece doriți cel mai bun curs de schimb valutar.

  1. Alegeți mijloace de transport mai ieftine

Mașinile și taxiurile sunt unele dintre ele cele mai comune moduri de transport. Cu toate acestea, nu trebuie să depindeți de ei în vacanță, deoarece vă pot afecta bugetul destul de mult. În schimb, ar trebui să încercați să utilizați autobuzele locale sau să căutați modalități de a economisi bani alegând cel mai ieftin mijloc de transport pentru fiecare locație. De exemplu, puteți căuta bilete de tren cu reducere pentru călători. În Londra, de exemplu, vă puteți bucura de reduceri folosind London Travelcard sau Oyster card în orele fără vârf.

  1. Cercetare oferte de călătorie

În loc să planificați singuri călătoriile, puteți găsi unele dintre cele mai bune oferte de călătorie pentru a economisi timp, bani și necazul de a planifica. Există multe locuri unde le puteți găsi cu ușurință. Pentru început, există multe site-uri de călătorie precum TripAdvisor.com și Booking.com. De asemenea, puteți găsi oferte interesante pe rețelele de socializare sau urmărind mânerele mărcilor de turism de top precum Expedia și Marriott.

  1. Învață să tocmești

Dacă călătorești într-o țară precum India, China sau Mexic, unde există tot felul de piețe locale pline de articole interesante și utile la prețuri mici, atunci ar trebui să fii pregătit să tocmești. În caz contrar, vânzătorii pot încerca să vă înșele și să vândă produse la prețuri excesive. Vestea bună este că poți cu ușurință învață să tocmești online și obțineți sfaturi pentru a găsi cele mai bune produse pe piețele locale la prețurile potrivite.

  1. Călătorie Light

Dacă nu doriți să plătiți taxe de transport aerian, inclusiv taxe de suprapondere, taxe pentru bagaje de cală etc., atunci incearca sa calatoresti cat mai usor. De asemenea, puteți învăța tehnicile de ambalare eficientă și inteligentă, astfel încât să puteți transporta o mulțime de articole într-un spațiu limitat.

  1. Purtați o sticlă de apă reîncărcabilă

Veți fi surprins să aflați despre felul de bani pe care îi cheltuiți în vacanță cumpărând sticle de apă potabilă ambalate. Așadar, în loc să cumpărați o sticlă după alta ori de câte ori începeți să vă simțiți sete, este mai bine să aveți propria sticlă de apă reutilizabilă. Îl poți umple oriunde te duci – hoteluri, mall-uri, restaurante etc. și economisești mulți bani în acest fel. Sticle reutilizabile sunt mai sănătoase decât plasticul și mai bune pentru mediu. Veți fi uimit de câte sticle de apă din plastic puteți înlocui cu o sticlă reutilizabilă.

  1. Împachetați o mulțime de gustări nutriționale

Când ești într-un zbor sau pe drum și simți un bubuit în stomac, atunci foamea te poate lua cu ușurință mai bine și te poate obliga să cumperi orice fel de mâncare care este ușor disponibilă, chiar dacă este scumpă. O modalitate mai bună de a rezolva această problemă este să porți cu tine diferite tipuri de gustări. Astfel, atunci când ți-e foame, poți doar să scoți un pachet și să-ți suprimi foamea până ajungi la un restaurant bun care oferă mese delicioase la prețuri mici. Fructele uscate și nucile vă pot oferi un plus mare de energie atunci când sunteți în mișcare și aveți nevoie de timp. Vizitați o băcănie ca una dintre primele opriri și fiți pregătiți pentru o situație neașteptată.

Așadar, iată-le – unele dintre cele mai inteligente lucruri pe care călătorii le fac pentru a economisi bani în călătoriile lor. Urmăriți-le și vedeți singur cum vă pot ajuta!

[ad_2]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.