aflati.ro - Afla lucruri si fapte interesante!

Menu

25 cele mai periculoase rase de câini

Reclama ta aici
15

American Bulldog

American Bulldog

American Bulldog este un caine de talie mare musculos. Desi sunt cunoscuti pentru atitudinea lor placuta si prietenoasa, pot prezenta trasaturi de „incapatanare” din cauza ca sunt extrem de increzatori.

14

Great Dane

Great Dane

Cunoscut si sub numele de mastiff-ul german, aceasta rasa de caine domestic este faimos pentru dimensiunile sale masive. Aceasta rasa detine recordul pentru cea mai inalta rasa de caini din lume, ajungand la 111 cm, si a fost crescut initial pentru vanatoarea de cerbi si porci mistreti in Germania.

13

Fila Brasileiro

Fila Brasileiro

Fila Brasileiro, cunoscut si sub numele de mastiff brazilian, este un caine mare dezvoltat in Brazilia. Are abilitati de urmarire, dar este un caine agresiv si impetuos. Datorita dimensiunilor sale, temperamentului si potentialului de agresiune, Mastiff-ul brazilian a fost interzis in mai multe tari.

12

Perro de Presa Canario

Perro de Presa Canario

Perro de Presa Canario este un caine de talie mare. Presas necesita socializare si formare de supunere timpurie. In unele situatii, el poate fi agresiv fata de alti caini si suspicios cu strainii.

11

Akita Inu

Akita Inu

O rasa mare de caine originara din regiunile muntoase din Japonia, este cunoscut pentru cele doua tipuri de rase: Akita Inu (Akita japonez) si Akita (Akita american). Puternic, independent si dominant, sunt afectuosi cu membrii familiei, dar sunt distanti fata de straini din cauza atitudinii lor teritoriale.

Reclama ta aici

Categorii:   Diverse

Comentarii

 • Posted: 29 decembrie 2015 09:34

  Edi

  Așa este cu câini dar si eu am un husky si nu este agresiv dar un pitbul de talie
 • Posted: 18 februarie 2016 11:51

  Alex

  Este un top facut in necunostinta de cauza. In primul rand am observat ca nu faceti diferenta dintre APBT (american pitbull terrier)si american bully, pentru ca in poza de la APBT este defapt un american bully. Pe langa asta se gasesc si alti caini mai agresivi cum ar fi de exemplu kangalul, mastifful napolitan, ca sa nu mai zic de mastifful tibetan.
 • Posted: 28 aprilie 2016 09:54

  Christian

  Mie mi se pare ca Mastiful tibetan este cel mai mare si agresiv caine din lume