25 cele mai periculoase rase de câini

Reclama ta aici
15
American Bulldog

American Bulldog este un caine de talie mare musculos. Desi sunt cunoscuti pentru atitudinea lor placuta si prietenoasa, pot prezenta trasaturi de „incapatanare” din cauza ca sunt extrem de increzatori.

14

Great Dane

Great Dane

Cunoscut si sub numele de mastiff-ul german, aceasta rasa de caine domestic este faimos pentru dimensiunile sale masive. Aceasta rasa detine recordul pentru cea mai inalta rasa de caini din lume, ajungand la 111 cm, si a fost crescut initial pentru vanatoarea de cerbi si porci mistreti in Germania.

13

Fila Brasileiro

Fila Brasileiro

Fila Brasileiro, cunoscut si sub numele de mastiff brazilian, este un caine mare dezvoltat in Brazilia. Are abilitati de urmarire, dar este un caine agresiv si impetuos. Datorita dimensiunilor sale, temperamentului si potentialului de agresiune, Mastiff-ul brazilian a fost interzis in mai multe tari.

12

Perro de Presa Canario

Perro de Presa Canario

Perro de Presa Canario este un caine de talie mare. Presas necesita socializare si formare de supunere timpurie. In unele situatii, el poate fi agresiv fata de alti caini si suspicios cu strainii.

11

Akita Inu

Akita Inu

O rasa mare de caine originara din regiunile muntoase din Japonia, este cunoscut pentru cele doua tipuri de rase: Akita Inu (Akita japonez) si Akita (Akita american). Puternic, independent si dominant, sunt afectuosi cu membrii familiei, dar sunt distanti fata de straini din cauza atitudinii lor teritoriale.

Reclama ta aici

Categorii:   Diverse

Comentarii

 • Posted: 29 decembrie 2015 09:34

  Edi

  Așa este cu câini dar si eu am un husky si nu este agresiv dar un pitbul de talie
 • Posted: 18 februarie 2016 11:51

  Alex

  Este un top facut in necunostinta de cauza. In primul rand am observat ca nu faceti diferenta dintre APBT (american pitbull terrier)si american bully, pentru ca in poza de la APBT este defapt un american bully. Pe langa asta se gasesc si alti caini mai agresivi cum ar fi de exemplu kangalul, mastifful napolitan, ca sa nu mai zic de mastifful tibetan.
  • Posted: 6 august 2018 23:31

   DavidT15

   da e adevarat dar eu cred ca locul 1 ar trebui ocupt de pitbull
 • Posted: 28 aprilie 2016 09:54

  Christian

  Mie mi se pare ca Mastiful tibetan este cel mai mare si agresiv caine din lume
 • Posted: 8 martie 2018 23:19

  bogdan

  parerea mea e ca nu conteaza rasa ci stapanul.am vazut caini din rasele asa zis periculoase care erau foarte jucausi si iubitori si nu aveau curaj sa muste doar latrau si fugeau si am vazut caini din din rasa comuna care erau foarte teritoriali si foarte protectori si nu dadeau inapoi nici un pas.e vorba de fiecare individ in parte ,intr un cuib pot fi exemplare din ambele feluri descrise mai sus si conteaza f f mult stapanul si metodele de dresajmAm dresat multi caini si stiu ff bine asta
 • Posted: 8 iunie 2018 14:38

  corches

  eu am un pui de ciobanesc de berna si anca ceva ati uitat de mastivul tibetan
 • Posted: 8 iunie 2018 14:39

  corches

  eu am un pui de ciobanesc de berna si anca ceva ati uitat de mastivul tibetan cine e deacord
 • Posted: 27 octombrie 2019 13:27

  Mitici

  Sa uitam un pic de caini si sa ne uitam pe gramatica, diferenta dintre "din cauza'' si ''datorita''.
 • Posted: 29 octombrie 2019 15:19

  Radu

  Un top extrem de superficial. Lipsesc Kangalul, Ciobanescul de asia centrala, Mastiff-ul tibetan, etc. Boxerul, Husky, si altii par niste mici glume ale acestui top.
 • Posted: 2 noiembrie 2019 21:33

  Toni

  Un topic de nota 2,ati omis niste rase de caini foarte frumoase,inteligente si agresive in tot acest timp.
 • Posted: 23 septembrie 2020 14:16

  Nelu

  Nu sunt crescator de caini,dar ii iubesc,cred ca un Kangal bine dresat nu are rival,parerea mea
 • Posted: 18 februarie 2021 16:15

  andu

  acita inu nu este agresiv nici ciobanescul german nu este agresiv nici husky nu este agresiv acest top este foarte gresit
 • Posted: 27 noiembrie 2021 13:15

  Laurentiu

  Respect părerile tuturor. Fiecare are dreptate într-un fel. Din experiența mea consider că stăpânul face diferența! ÎNTOTDEAUNA!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.