25 dintre cei mai periculoși criminali în serie

0
16370
Criminal

Fie ca ii credeti rai sau au probleme mentale, faci parte dintr-o societate care prezinta atat esecuri cat si fascinatii cu viata si mintea criminalilor in serie. Cine sunt acesti criminali in serie si ce ii motiveaza? Chiar nu stim. Dar cand putem crea dispozitive de tortura menita sa produca cea mai mare durere pe o alta persoana, ne este teama sa stim raspunsul. Acestia sunt 25 din cei mai periculosi criminali in serie ai secolului XX.

25

David Berkowitz

David Berkowitz

Cunoscut si sub numele de Fiul lui Sam sau Ucigasul de Calibru .44, David Berkowitz a efectuat o serie de impuscaturi in vara anului 1976. Folosind un pistol Bulldog de calibrul .44, el a impuscat mortal 6 oameni si a ranit alte 7. Berkowitz a trimis o serie de scrisori sarcastice politiei si presei promitand alte impuscaturi, terorizand oamenii din New York City. Capturat in august 1977, Berkowitz a marturisit toate crimele si a fost condamnat de la 25 de ani la inchisoare pe viata pentru fiecare crima.

24

Edmund Kemper

Edmund Kemper

Edmund Kemper este un criminal in serie american si un necrofil care a efectuat o serie de crime brutale in California in anii ’70. El si-a ucis bunicii cand avea 15 ani, iar mai tarziu a ucis si dezmembrat 6 femei autostopiste in zona Santa Cruz. Apoi si-a ucis mama si o prietena de-a ei inainte de a se preda politiei cateva zile mai tarziu. A fost gasit vinovat in noiembrie 1973 cu 8 capete de acuzare de crima. El a cerut pedeapsa cu moartea, dar a primit in schimb inchisoare pe viata fara posibilitatea eliberarii conditionate.

23

Larry Bittaker si Roy Norris

Larry Bittaker and Roy Norris

Lawrence Bittaker si Roy Norris sunt doi criminali in serie americani care au ucis impreuna 5 femei tinere in California 1979. Atragand victimele in dubita lor si ducandu-le in zone izolate unde amandoi le violau si torturau groaznic cu o serie de instrumente inainte de uciderea lor. In 1981 Bittaker si Norris au fost acuzati de crima, rapire si viol. Bittaker a fost condamnat la moarte, dar inca nu a fost executat. Norris a fost scutit de executie, in schimbul marturiei sale impotriva lui Bittaker si condamnat la 45 de ani de inchisoare.

22

Ian Brady si Myra Hindley

Ian Brady si Myra Hindley

Ian Brady si Myra Hindley au ucis 5 copii intre 1963 si 1965, in Greater Manchester, Anglia. Cu varste cuprinse intre 10 si 17 ani, victimele au fost agresate sexual inainte de a fi ucise cu brutalitate. Trei din victime au fost descoperite in morminte sapate in Saddleworth Moor iar ultimele corpurile ale victimelor au fost gasite in casa lui Brady, pe cand a patra victima, Keith Bennett, inca nu s-a gasit. Atat Brady cat si Hindley au fost apoi condamnati la inchisoare pe viata. Hindley a murit in inchisoare in 2002. Brady a fost inchis in spitalul Ashworth de maxima securitate unde face greva foamei si in ziua de azi.

21

Kenneth Bianchi si Angelo Buono

Kenneth Bianchi si Angelo Buono

Intre sfarsitul lui 1977 si inceputul lui 1978, verii Kenneth Bianchi si Angelo Buono au terorizat California, violand, rapind si ucigand 10 fete cu varste cuprinse intre 12 si 28 de ani, strangand de gat fiecare victima pe dealurile de deasupra Los Angeles-ului care le-a adus si numele de „Hillside Stranglers”. Bianchi a incercat sa pledeze nevinovat prin nebunie, dar s-a dovedit a se preface ca are probleme mentale, urmand sa pledeze vinovat si sa depuna marturie impotriva lui Buono. Amandoi au fost condamnati la inchisoare pe viata. Buono a murit din cauza unui atac de cord in celula sa in 2002.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.