25 dintre cei mai periculoși criminali în serie

0
16326
10

Ted Bundy

Ted Bundy

Unul din cei mai cunoscuti criminali ai secolului XX, Ted Bundy a fost un criminal in serie american si violator care a rapit mai multe fete tinere in timpul anilor 1970. Bundy se apropia de obicei de victimele sale intr-un loc public si le conducea in zone izolate unde le asalta sexual si le omora. A decapitat cel putin 12 victime si a pastrat capetele in apartamentul sau ca trofee. Capturat de mai multe ori, el a reusit sa scape din politie si de tribunal si a mai comis alte 3 crime. El a fost condamnat la moarte pentru crime multiple. A fost executat pe scaunul electric in 1989.

9

Charles Ng si Leonard Lake

Charles Ng si Leonard Lake

Un criminal in serie american-chinez, Charles Ng se crede ca a violat, torturat si ucis intre 11 si 25 de victime cu complicele lui, Leonard Lake, la ferma lui Lake din Calaveras County, California. Ei s-au filmat violand si torturand victimele. Crimele lor au devenit cunoscute in 1985, cand Lake s-a sinucis dupa ce a fost arestat iar Ng prins in timp ce jefuia un magazin. Ng a fost identificat ca fiind partenerul lui Lake in crime si a incercat sa fuga de politie zburand in Canada. Dupa o lunga extradare, el a fost gasit vinovat de crime si condamnat in 1999. Ng este in prezent condamnat la moarte in penitenciarul San Quentin State.

8

John Wayne Gacy

John Wayne Gacy

John Wayne Gacy a atacat sexual si a ucis 33 de baieti adolescenti si tineri intr-o serie de crime intre 1972 si 1978 in Chicago, Illinois. El ademenea victimele in casa lui, cu promisiunea ca le va oferi locuri de munca sau bani inainte de a-i ucide prin strangulare. Gacy a ingropat 26 de victime in spatiul de sub casa sa, iar restul victimelor le-a aruncat in raul Des Plaines. El a petrecut 14 ani condamnat la moarte înainte de a fi executat prin injectie letala pe 10 mai 1994.

7

Andrei Chikatilo

Andrei Chikatilo

Chikatilo a fost un criminal in serie sovietic, supranumit si Macelarul din Rostov. El a comis asalturi sexuale, ucideri si mutilari a cel putin 52 de femei si copii in Rusia intre 1978 si 1990. El a marturisit un total de 56 de crime si a fost judecat pentru 53 din ele in aprilie 1992. Rudele victimelor cer sa fie eliberat astfel incat sa-l poata omori chiar ei. El a fost condamnat la moarte in octombrie 1992, ulterior fiind executat prin impuscare in februarie 1994.

6

Tommy Lynn Sells

Tommy Lynn Sells

Pretinzand ca a ucis cel putin 70 de persoane, Tommy Lynn Sells este considerat unul dintre cei mai periculosi infractori din Texas, si a fost condamnat pentru mai multe crime brutale intre 1985 si 1999, inclusiv injunghierea unei fetite de 13 ani de 16 ori. Sells a fost in cele din urma capturat dupa ce o fetita de 10 ani a scapat, chiar daca a fost injunghiata de mai multe ori si lasata sa moara, si a alertat vecinii. Ea a oferit o descriere detaliata politiei care a dus la capturarea lui. El a fost condamnat la moarte si este intr-o inchisoare de maxima securitate in Livingston, Texas.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.