25 dintre cei mai periculoși criminali în serie

0
16326
5

Gary Ridgway

Gary Ridgway

Unul din cei mai prolifici criminali ai Americii, Gary Ridgway a fost arestat in 2001 pentru 4 crime, desi a marturisit ca a omorat cel putin 70 de femei in Washington intre 1980 si 1990. El a fost condamnat pentru 49 de crime și condamnat la închisoare pe viață fără eliberare condiționată.

4

Pedro Rodrigues Filho

Pedro Rodrigues Filho

Pedro Rodrigues Filho este un criminal in serie brazilian. Arestat in 1973, a fost mai tarziu condamnat in 2003 pentru uciderea a cel putin 71 de persoane si condamnat la 128 ani de inchisoare. Remarcabil este ca a mai ucis inca 47 de detinuti cand era la inchisoare. Crimele au dus la condamnari viitoare iar pedeapsa sa s-a majorat la 400 ani inchisoare.

3

Daniel Camargo Barbosa

Daniel Camargo Barbosa

Camargo a fost un criminal in serie columbian, care se crede ca a violat si ucis peste 150 de fete din Columbia si Ecuador intre 1970 si 1980. El a marturisit calm uciderea celor 71 de fete din Ecuador dupa ce a evadat din inchisoarea columbiana. El a fost condamnat la 16 ani de inchisoare in 1989, pedeapsa maxima disponibila in Ecuador. In noiembrie 1994, e a fost ucis in inchisoare de catre varul uneia dintre victimele sale.

2

Dr Harold Shipman

Dr Harold Shipman

Dr. Harold Fredrick Shipman a fost un doctor englez si este unul dintre cei mai prolifici criminali in serie din istorie, dovedit a fi responsabil de pana la 250 crime. Un doctor de incredere, el a fost respectat in comunitatea sa. S-a stabilit ca Shipman injecta intentionat doze mortale de droguri intr-un numar foarte mare de pacienti, provocand moartea. A fost condamnat la 15 vieti consecutive in inchisoare, el s-a spanzurat in 2004, in celula sa din inchisoarea Wakefield.

1

Pedro Alonso Lopezn

Pedro Alonso Lopez

Pedro Alonso López este un criminal in serie columbian, acuzat de violarea si uciderea a peste 300 de fete din sudul Americii. El le ademenea in zone izolate sau in cladiri neocupate, unde le viola pe toate inainte de a le ucide cu brutalitate. Lopez a fost arestat atunci cand o tentativa de rapire a esuat si a fost prins de catre comerciantii din piata. El a marturisit peste 300 de crime. Politia l-a crezut doar dupa ce au descoperit o groapa comuna ce continea mai multe din victimele sale. In cele din urma au fost descoperite 53 de corpuri. Inchis in 1980, a servit doar 18 ani de inchisoare in Ecuador, a fost deportat in Columbia unde a fost arestat din nou, iar in 2002 a fost condamnat pe viata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.