25 dintre cei mai periculoși criminali în serie

0
16326
15

Arthur Shawcross

Arthur Shawcross

Cunoscut sub numele de criminalul de pe raul Genesee, Shawcross a ucis pentru prima oara in 1972, agresand sexual si omorand un baiat de 10 ani, dupa ce l-a ademenit intr-o padure din Watertown, New York. Apoi a violat si ucis un copil de 8 ani, pentru care a fost capturat si condamnat pentru omucidere. A ispasit pedeapsa de 14 ani, fiind eliberat in 1998. Dupa eliberare a ucis brutal 12 prostituate cu varsta cuprinsa intre 22 si 59 ani. Capturat in scena ultimei sale victime, Shawcross a recunoscut toate cele 12 crime si a fost condamnat la 250 de ani de inchisoare, desi a murit in 2008 din cauza unui stop cardiac in inchisoare.

14

Peter Sutcliffe

Peter Sutcliffe

Peter William Sutcliffe este un criminal in serie englez. In 1981 Sutcliffe a fost condamnat pentru uciderea a 13 femei si incercarea de a ucide alte 7. El a vizat prostituatele din Leeds si Bradford, provocand un climat de frica in nordul Angliei. Cand a fost arestat in ianuarie 1981, pentru conducere cu numere de inmatriculare false, politia l-a interogat despre crime si a marturisit. La procesul sau, el a pledat nevinovat de omor pe motiv de responsabilitate diminuata, dar apararea lui a fost respinsa de catre juriu. El a fost condamnat la inchisoare pe viata.

13

Richard Ramirez

Richard Ramirez

Ricardo Leyva Muñoz Ramírez a fost un criminal in serie american si un satanist care a terorizat Los Angeles intre 1984 si 1985. Supranumit si Hartuitorul Noptii, Ramirez intra in casele victimelor, impuscandu-le, injunghiindu-le, violandu-le si mutilandu-le. Desena pentagrame pe peretii casei victimelor. Capturat in 1985, Ramirez a fost condamnat la moarte.

12

Jeffrey Dahmer

Jeffrey Dahmer

Cunoscut si sub numele de Canibalul Milwaukee, Jeffrey Dahmer a fost un criminal in serie american care a violat, ucis si dezmembrat 17 barbati si baieti intre 1978 si 1991. De asemenea, el practica necrofilia si manca parti din victimele sale, dezmembrand si pregatind trupurile lor in casa lui. Dahmer a fost in cele din urma prins dupa ce o victima a reusit sa scape si a alertat politia. In 1992, Dahmer a fost condamnat la inchisoare pe viata pentru 15 crime. Dupa doi ani in inchisoare, un coleg detinut la batut pana a murit.

11

Dennis Nilsen

Dennis Nilsen

Echivalentul britanic al lui Jeffrey Dahmer, Dennis Nilsen a fost un criminal homosexual care a ucis 15 barbati homosexuali in Londra, Anglia intre 1978 si 1983. Nilsen a fost condamnat in 1983 de 6 capete de acuzare de crima, si doua tentative de omor si a fost condamnat pe viata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.