aflati.ro - Afla lucruri si fapte interesante!

Menu

25 cele mai periculoase rase de câini

Reclama ta aici
20

Dogo Argentino

Dogo Argentino

Dogo Argentino este un caine mare, alb, musculos, care a fost dezvoltat in Argentina pentru a servi jocurilor de vanatoare a mistretilor si pumelor. Desi este extrem de puternic si atletic, Dogo a fost crescut pentru a nu fi agresiv cu oamenii. Cu toate acestea, detinerea unui Dogo este interzisa in Anglia.

19

Boer Boel

Boer Boel

Boer Boel este o rasa mare de caini mastiff din Afica de Sud, care a fost crescut pentru paza caselor si fermelor. Acesti caini au fost de multe ori prima linie de aparare impotriva pradatorilor. Boer Boel sunt loiali dar foarte protectivi familiilor lor.

18

Gull Dong

Gull Dong

Gull Dong (cunoscut si sub numele de Bull Dog-ul pachistanez), este o rasa incrucisata din Gull Tarrier si Bully Kutta. Extrem de puternic, Dong a fost crescut pentru a deveni caine de lupta si este cunoscut ca fiind foarte agresiv si greu de controlat.

17

Basenji

Basenji

O rasa de caine de vanatoare care provine din America Centrala. Ei prezinta vigilenta, curiozitate si afectiune, desi sunt rezervati fata de straini. Ei sunt pe locul 2 din cele mai grele rase de caini pe care le poti dresa.

16

Saint Bernard

Saint Bernard

Saint Bernard este o rasa de caine de lucru foarte mare, care provine din Alpii elvetieni si italieni. Initial o rasa de caine de salvare, ei au fost facuti celebri datorita abilitatilor lor de salvare din Alpi. Cu toate acestea, la fel ca alti caini de talie mare, acestia trebuiesc instruiti pentru a deveni sociabili cu strainii si alti caini atunci cand sunt inca mici, cu scopul de a preveni comportamentul teritorial agresiv.

Reclama ta aici

Categorii:   Diverse

Comentarii

 • Posted: 29 decembrie 2015 09:34

  Edi

  Așa este cu câini dar si eu am un husky si nu este agresiv dar un pitbul de talie
 • Posted: 18 februarie 2016 11:51

  Alex

  Este un top facut in necunostinta de cauza. In primul rand am observat ca nu faceti diferenta dintre APBT (american pitbull terrier)si american bully, pentru ca in poza de la APBT este defapt un american bully. Pe langa asta se gasesc si alti caini mai agresivi cum ar fi de exemplu kangalul, mastifful napolitan, ca sa nu mai zic de mastifful tibetan.
 • Posted: 28 aprilie 2016 09:54

  Christian

  Mie mi se pare ca Mastiful tibetan este cel mai mare si agresiv caine din lume