25 cele mai periculoase rase de câini

Reclama ta aici
20
Dogo Argentino

Dogo Argentino este un caine mare, alb, musculos, care a fost dezvoltat in Argentina pentru a servi jocurilor de vanatoare a mistretilor si pumelor. Desi este extrem de puternic si atletic, Dogo a fost crescut pentru a nu fi agresiv cu oamenii. Cu toate acestea, detinerea unui Dogo este interzisa in Anglia.

19
Boer Boel

Boer Boel este o rasa mare de caini mastiff din Afica de Sud, care a fost crescut pentru paza caselor si fermelor. Acesti caini au fost de multe ori prima linie de aparare impotriva pradatorilor. Boer Boel sunt loiali dar foarte protectivi familiilor lor.

18
Gull Dong

Gull Dong (cunoscut si sub numele de Bull Dog-ul pachistanez), este o rasa incrucisata din Gull Tarrier si Bully Kutta. Extrem de puternic, Dong a fost crescut pentru a deveni caine de lupta si este cunoscut ca fiind foarte agresiv si greu de controlat.

17
Basenji

O rasa de caine de vanatoare care provine din America Centrala. Ei prezinta vigilenta, curiozitate si afectiune, desi sunt rezervati fata de straini. Ei sunt pe locul 2 din cele mai grele rase de caini pe care le poti dresa.

16

Saint Bernard

Saint Bernard

Saint Bernard este o rasa de caine de lucru foarte mare, care provine din Alpii elvetieni si italieni. Initial o rasa de caine de salvare, ei au fost facuti celebri datorita abilitatilor lor de salvare din Alpi. Cu toate acestea, la fel ca alti caini de talie mare, acestia trebuiesc instruiti pentru a deveni sociabili cu strainii si alti caini atunci cand sunt inca mici, cu scopul de a preveni comportamentul teritorial agresiv.

Reclama ta aici

Categorii:   Diverse

Comentarii

 • Posted: 29 decembrie 2015 09:34

  Edi

  Așa este cu câini dar si eu am un husky si nu este agresiv dar un pitbul de talie
 • Posted: 18 februarie 2016 11:51

  Alex

  Este un top facut in necunostinta de cauza. In primul rand am observat ca nu faceti diferenta dintre APBT (american pitbull terrier)si american bully, pentru ca in poza de la APBT este defapt un american bully. Pe langa asta se gasesc si alti caini mai agresivi cum ar fi de exemplu kangalul, mastifful napolitan, ca sa nu mai zic de mastifful tibetan.
  • Posted: 6 august 2018 23:31

   DavidT15

   da e adevarat dar eu cred ca locul 1 ar trebui ocupt de pitbull
 • Posted: 28 aprilie 2016 09:54

  Christian

  Mie mi se pare ca Mastiful tibetan este cel mai mare si agresiv caine din lume
 • Posted: 8 martie 2018 23:19

  bogdan

  parerea mea e ca nu conteaza rasa ci stapanul.am vazut caini din rasele asa zis periculoase care erau foarte jucausi si iubitori si nu aveau curaj sa muste doar latrau si fugeau si am vazut caini din din rasa comuna care erau foarte teritoriali si foarte protectori si nu dadeau inapoi nici un pas.e vorba de fiecare individ in parte ,intr un cuib pot fi exemplare din ambele feluri descrise mai sus si conteaza f f mult stapanul si metodele de dresajmAm dresat multi caini si stiu ff bine asta
 • Posted: 8 iunie 2018 14:38

  corches

  eu am un pui de ciobanesc de berna si anca ceva ati uitat de mastivul tibetan
 • Posted: 8 iunie 2018 14:39

  corches

  eu am un pui de ciobanesc de berna si anca ceva ati uitat de mastivul tibetan cine e deacord
 • Posted: 27 octombrie 2019 13:27

  Mitici

  Sa uitam un pic de caini si sa ne uitam pe gramatica, diferenta dintre "din cauza'' si ''datorita''.
 • Posted: 29 octombrie 2019 15:19

  Radu

  Un top extrem de superficial. Lipsesc Kangalul, Ciobanescul de asia centrala, Mastiff-ul tibetan, etc. Boxerul, Husky, si altii par niste mici glume ale acestui top.
 • Posted: 2 noiembrie 2019 21:33

  Toni

  Un topic de nota 2,ati omis niste rase de caini foarte frumoase,inteligente si agresive in tot acest timp.
 • Posted: 23 septembrie 2020 14:16

  Nelu

  Nu sunt crescator de caini,dar ii iubesc,cred ca un Kangal bine dresat nu are rival,parerea mea
 • Posted: 18 februarie 2021 16:15

  andu

  acita inu nu este agresiv nici ciobanescul german nu este agresiv nici husky nu este agresiv acest top este foarte gresit
 • Posted: 27 noiembrie 2021 13:15

  Laurentiu

  Respect părerile tuturor. Fiecare are dreptate într-un fel. Din experiența mea consider că stăpânul face diferența! ÎNTOTDEAUNA!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.