25 cele mai periculoase rase de câini

0
418474
10

Boxer

Boxer

Desi in mod obisnuit nu sunt agresivi, ei sunt pe aceasta lista din cauza a 48 de incidente negative in care au fost implicate aceasta rasa intre 1982 si 2012. Originara din Germania, ei pot ajunge la greutati de 22-31 kg, sunt jucausi si energetici.

9

Corcitura de lup

Corcitura de lup

Dupa cum sugereaza si numele, Corcitura de lup, cunoscut si sub numele de lupul-caine, este o incrucisare intre un caine si un lup (de obicei un lup gri). Prin urmare, corciturile de lup sunt un amestec de trasaturi genetice care duc la modele de comportament mai putin previzibile, comparativ ori cu cainele ori cu lupul.

8

Chow Chow

Chow Chow

Desi par distanti si independenti, aceasta rasa de caine necesita o atentie ferma de la proprietarii lor in cazul in care nu vor sa devina agresivi. Originari din China, ei ajung la o greutate de 22-31 kg.

7

Doberman Pinscher

Doberman Pinscher

Renumiti pentru vigilenta, loialitatea si inteligenta lor, aceasta rasa de caine este considerata a fi cel mai bun caine de paza care ataca doar daca sunt provocati sau simt ca familia si proprietatea lor este in pericol. O rasa de caine domestic care provine din Germania, dezvoltata de Karl Friedrich Louis Doberman in 1890. Ei pot cantari intre 30 si 40 kg. Desi au fost folositi ca si caini de paza sau de politie, ei prezinta, de asemenea, un comportament agresiv asupra strainilor si altor caini.

6

Husky

Husky

Folositi pentru a trage sanii in regiunile nordice, acestia au fost folositi si in cursele saniilor trase de caini. Cu toate acestea, ei pot fi periculosi pentru animalele mici din cauza instinctului lor de pradator puternic si sunt cunoscuti a fi distructivi daca sunt plictisiti.

1 COMENTARIU

  1. Este un top facut in necunostinta de cauza. In primul rand am observat ca nu faceti diferenta dintre APBT (american pitbull terrier)si american bully, pentru ca in poza de la APBT este defapt un american bully. Pe langa asta se gasesc si alti caini mai agresivi cum ar fi de exemplu kangalul, mastifful napolitan, ca sa nu mai zic de mastifful tibetan.

  2. parerea mea e ca nu conteaza rasa ci stapanul.am vazut caini din rasele asa zis periculoase care erau foarte jucausi si iubitori si nu aveau curaj sa muste doar latrau si fugeau si am vazut caini din din rasa comuna care erau foarte teritoriali si foarte protectori si nu dadeau inapoi nici un pas.e vorba de fiecare individ in parte ,intr un cuib pot fi exemplare din ambele feluri descrise mai sus si conteaza f f mult stapanul si metodele de dresajmAm dresat multi caini si stiu ff bine asta

  3. Un top extrem de superficial. Lipsesc Kangalul, Ciobanescul de asia centrala, Mastiff-ul tibetan, etc. Boxerul, Husky, si altii par niste mici glume ale acestui top.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.