25 cele mai periculoase rase de câini

Reclama ta aici
10

Boxer

Boxer

Desi in mod obisnuit nu sunt agresivi, ei sunt pe aceasta lista din cauza a 48 de incidente negative in care au fost implicate aceasta rasa intre 1982 si 2012. Originara din Germania, ei pot ajunge la greutati de 22-31 kg, sunt jucausi si energetici.

9

Corcitura de lup

Corcitura de lup

Dupa cum sugereaza si numele, Corcitura de lup, cunoscut si sub numele de lupul-caine, este o incrucisare intre un caine si un lup (de obicei un lup gri). Prin urmare, corciturile de lup sunt un amestec de trasaturi genetice care duc la modele de comportament mai putin previzibile, comparativ ori cu cainele ori cu lupul.

8

Chow Chow

Chow Chow

Desi par distanti si independenti, aceasta rasa de caine necesita o atentie ferma de la proprietarii lor in cazul in care nu vor sa devina agresivi. Originari din China, ei ajung la o greutate de 22-31 kg.

7

Doberman Pinscher

Doberman Pinscher

Renumiti pentru vigilenta, loialitatea si inteligenta lor, aceasta rasa de caine este considerata a fi cel mai bun caine de paza care ataca doar daca sunt provocati sau simt ca familia si proprietatea lor este in pericol. O rasa de caine domestic care provine din Germania, dezvoltata de Karl Friedrich Louis Doberman in 1890. Ei pot cantari intre 30 si 40 kg. Desi au fost folositi ca si caini de paza sau de politie, ei prezinta, de asemenea, un comportament agresiv asupra strainilor si altor caini.

6

Husky

Husky

Folositi pentru a trage sanii in regiunile nordice, acestia au fost folositi si in cursele saniilor trase de caini. Cu toate acestea, ei pot fi periculosi pentru animalele mici din cauza instinctului lor de pradator puternic si sunt cunoscuti a fi distructivi daca sunt plictisiti.

Reclama ta aici

Categorii:   Diverse

Comentarii

 • Posted: 29 decembrie 2015 09:34

  Edi

  Așa este cu câini dar si eu am un husky si nu este agresiv dar un pitbul de talie
 • Posted: 18 februarie 2016 11:51

  Alex

  Este un top facut in necunostinta de cauza. In primul rand am observat ca nu faceti diferenta dintre APBT (american pitbull terrier)si american bully, pentru ca in poza de la APBT este defapt un american bully. Pe langa asta se gasesc si alti caini mai agresivi cum ar fi de exemplu kangalul, mastifful napolitan, ca sa nu mai zic de mastifful tibetan.
  • Posted: 6 august 2018 23:31

   DavidT15

   da e adevarat dar eu cred ca locul 1 ar trebui ocupt de pitbull
 • Posted: 28 aprilie 2016 09:54

  Christian

  Mie mi se pare ca Mastiful tibetan este cel mai mare si agresiv caine din lume
 • Posted: 8 martie 2018 23:19

  bogdan

  parerea mea e ca nu conteaza rasa ci stapanul.am vazut caini din rasele asa zis periculoase care erau foarte jucausi si iubitori si nu aveau curaj sa muste doar latrau si fugeau si am vazut caini din din rasa comuna care erau foarte teritoriali si foarte protectori si nu dadeau inapoi nici un pas.e vorba de fiecare individ in parte ,intr un cuib pot fi exemplare din ambele feluri descrise mai sus si conteaza f f mult stapanul si metodele de dresajmAm dresat multi caini si stiu ff bine asta
 • Posted: 8 iunie 2018 14:38

  corches

  eu am un pui de ciobanesc de berna si anca ceva ati uitat de mastivul tibetan
 • Posted: 8 iunie 2018 14:39

  corches

  eu am un pui de ciobanesc de berna si anca ceva ati uitat de mastivul tibetan cine e deacord
 • Posted: 27 octombrie 2019 13:27

  Mitici

  Sa uitam un pic de caini si sa ne uitam pe gramatica, diferenta dintre "din cauza'' si ''datorita''.
 • Posted: 29 octombrie 2019 15:19

  Radu

  Un top extrem de superficial. Lipsesc Kangalul, Ciobanescul de asia centrala, Mastiff-ul tibetan, etc. Boxerul, Husky, si altii par niste mici glume ale acestui top.
 • Posted: 2 noiembrie 2019 21:33

  Toni

  Un topic de nota 2,ati omis niste rase de caini foarte frumoase,inteligente si agresive in tot acest timp.
 • Posted: 23 septembrie 2020 14:16

  Nelu

  Nu sunt crescator de caini,dar ii iubesc,cred ca un Kangal bine dresat nu are rival,parerea mea
 • Posted: 18 februarie 2021 16:15

  andu

  acita inu nu este agresiv nici ciobanescul german nu este agresiv nici husky nu este agresiv acest top este foarte gresit
 • Posted: 27 noiembrie 2021 13:15

  Laurentiu

  Respect părerile tuturor. Fiecare are dreptate într-un fel. Din experiența mea consider că stăpânul face diferența! ÎNTOTDEAUNA!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.