25 cele mai periculoase rase de câini

0
417012
5

Alaskan Malamutes

Alaskan Malamutes

O rasa de caine legata de Husky-ul Siberian, aceasta rasa necesita antrenament zilnic pentru a fi fericit, altfel devine plictisit, neascultator si distructiv. Aceasta rasa mare de caine poate atinge 31-45 kg, si sunt companii perfecte. Din moment ce sunt cunoscuti pentru independentele lor puternice, ei pot fi greu de dresat.

4

Rottweiler

Rottweiler

Rottweilerii sunt o rasa puternica cu instincte de paza. Ca la orice rasa, comportamentul cu potential periculos al Rottweilerilor apare atunci cand proprietarul este iresponsabil, abuziv, neglijent.

3

Ciobanescul German

Ciobanescul German

O rasa de caini originara din Germania, Ciobanescul German poate cantari pana la 31-45 kg. Cunoscunt din cauza ca este inteligent, confident, alert, vigilent si neinfricat; este folosit de politie. Cu toate acestea, trebuie sa fii prudent cu ciobanescul german deoarece pot deveni prea protectori asupra familiei si teritoriului si poate recurge la atacuri.

2

Pitbull

Pitbull

Termenul de „pit bull” („taur groapa”) cuprinde anumite rase de caini de la Pit Bull Terrier-ul american, bull terrier-ul Staffordshire, terrier-ul Staffordshire american, si Bulldog-ul american. Initial a fost crescut pentru chinuirea taurilor, ei au fost folositi si in luptele cu caini in numeroase parti ale lumii si este considerat cel mai periculos caine in America.

1

Ciobănesc caucazian

Caucasian Ovcharka

Caucasian Ovcharka este cunoscut si ca ciobanescul caucazian, a fost crescut pentru a proteja ferma. Ciobanestii caucazieni pot prezenta tendinte feroce si greu de controlat, deoarece nu accepta oamenii necunoscuti si are o dorinta puternica de a se apara.

1 COMENTARIU

  1. Este un top facut in necunostinta de cauza. In primul rand am observat ca nu faceti diferenta dintre APBT (american pitbull terrier)si american bully, pentru ca in poza de la APBT este defapt un american bully. Pe langa asta se gasesc si alti caini mai agresivi cum ar fi de exemplu kangalul, mastifful napolitan, ca sa nu mai zic de mastifful tibetan.

  2. parerea mea e ca nu conteaza rasa ci stapanul.am vazut caini din rasele asa zis periculoase care erau foarte jucausi si iubitori si nu aveau curaj sa muste doar latrau si fugeau si am vazut caini din din rasa comuna care erau foarte teritoriali si foarte protectori si nu dadeau inapoi nici un pas.e vorba de fiecare individ in parte ,intr un cuib pot fi exemplare din ambele feluri descrise mai sus si conteaza f f mult stapanul si metodele de dresajmAm dresat multi caini si stiu ff bine asta

  3. Un top extrem de superficial. Lipsesc Kangalul, Ciobanescul de asia centrala, Mastiff-ul tibetan, etc. Boxerul, Husky, si altii par niste mici glume ale acestui top.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.