aflati.ro - Afla lucruri si fapte interesante!

Menu

25 cele mai periculoase rase de câini

Reclama ta aici
5

Alaskan Malamutes

Alaskan Malamutes

O rasa de caine legata de Husky-ul Siberian, aceasta rasa necesita antrenament zilnic pentru a fi fericit, altfel devine plictisit, neascultator si distructiv. Aceasta rasa mare de caine poate atinge 31-45 kg, si sunt companii perfecte. Din moment ce sunt cunoscuti pentru independentele lor puternice, ei pot fi greu de dresat.

4

Rottweiler

Rottweiler

Rottweilerii sunt o rasa puternica cu instincte de paza. Ca la orice rasa, comportamentul cu potential periculos al Rottweilerilor apare atunci cand proprietarul este iresponsabil, abuziv, neglijent.

3

Ciobanescul German

Ciobanescul German

O rasa de caini originara din Germania, Ciobanescul German poate cantari pana la 31-45 kg. Cunoscunt din cauza ca este inteligent, confident, alert, vigilent si neinfricat; este folosit de politie. Cu toate acestea, trebuie sa fii prudent cu ciobanescul german deoarece pot deveni prea protectori asupra familiei si teritoriului si poate recurge la atacuri.

2

Pitbull

Pitbull

Termenul de „pit bull” („taur groapa”) cuprinde anumite rase de caini de la Pit Bull Terrier-ul american, bull terrier-ul Staffordshire, terrier-ul Staffordshire american, si Bulldog-ul american. Initial a fost crescut pentru chinuirea taurilor, ei au fost folositi si in luptele cu caini in numeroase parti ale lumii si este considerat cel mai periculos caine in America.

1

Ciobănesc caucazian

Caucasian Ovcharka

Caucasian Ovcharka este cunoscut si ca ciobanescul caucazian, a fost crescut pentru a proteja ferma. Ciobanestii caucazieni pot prezenta tendinte feroce si greu de controlat, deoarece nu accepta oamenii necunoscuti si are o dorinta puternica de a se apara.

Reclama ta aici

Categorii:   Diverse

Comentarii

 • Posted: 29 decembrie 2015 09:34

  Edi

  Așa este cu câini dar si eu am un husky si nu este agresiv dar un pitbul de talie
 • Posted: 18 februarie 2016 11:51

  Alex

  Este un top facut in necunostinta de cauza. In primul rand am observat ca nu faceti diferenta dintre APBT (american pitbull terrier)si american bully, pentru ca in poza de la APBT este defapt un american bully. Pe langa asta se gasesc si alti caini mai agresivi cum ar fi de exemplu kangalul, mastifful napolitan, ca sa nu mai zic de mastifful tibetan.
 • Posted: 28 aprilie 2016 09:54

  Christian

  Mie mi se pare ca Mastiful tibetan este cel mai mare si agresiv caine din lume