25 cele mai periculoase rase de câini

Reclama ta aici
5

Alaskan Malamutes

Alaskan Malamutes

O rasa de caine legata de Husky-ul Siberian, aceasta rasa necesita antrenament zilnic pentru a fi fericit, altfel devine plictisit, neascultator si distructiv. Aceasta rasa mare de caine poate atinge 31-45 kg, si sunt companii perfecte. Din moment ce sunt cunoscuti pentru independentele lor puternice, ei pot fi greu de dresat.

4

Rottweiler

Rottweiler

Rottweilerii sunt o rasa puternica cu instincte de paza. Ca la orice rasa, comportamentul cu potential periculos al Rottweilerilor apare atunci cand proprietarul este iresponsabil, abuziv, neglijent.

3

Ciobanescul German

Ciobanescul German

O rasa de caini originara din Germania, Ciobanescul German poate cantari pana la 31-45 kg. Cunoscunt din cauza ca este inteligent, confident, alert, vigilent si neinfricat; este folosit de politie. Cu toate acestea, trebuie sa fii prudent cu ciobanescul german deoarece pot deveni prea protectori asupra familiei si teritoriului si poate recurge la atacuri.

2

Pitbull

Pitbull

Termenul de „pit bull” („taur groapa”) cuprinde anumite rase de caini de la Pit Bull Terrier-ul american, bull terrier-ul Staffordshire, terrier-ul Staffordshire american, si Bulldog-ul american. Initial a fost crescut pentru chinuirea taurilor, ei au fost folositi si in luptele cu caini in numeroase parti ale lumii si este considerat cel mai periculos caine in America.

1

Ciobănesc caucazian

Caucasian Ovcharka

Caucasian Ovcharka este cunoscut si ca ciobanescul caucazian, a fost crescut pentru a proteja ferma. Ciobanestii caucazieni pot prezenta tendinte feroce si greu de controlat, deoarece nu accepta oamenii necunoscuti si are o dorinta puternica de a se apara.

Reclama ta aici

Categorii:   Diverse

Comentarii

 • Posted: 29 decembrie 2015 09:34

  Edi

  Așa este cu câini dar si eu am un husky si nu este agresiv dar un pitbul de talie
 • Posted: 18 februarie 2016 11:51

  Alex

  Este un top facut in necunostinta de cauza. In primul rand am observat ca nu faceti diferenta dintre APBT (american pitbull terrier)si american bully, pentru ca in poza de la APBT este defapt un american bully. Pe langa asta se gasesc si alti caini mai agresivi cum ar fi de exemplu kangalul, mastifful napolitan, ca sa nu mai zic de mastifful tibetan.
  • Posted: 6 august 2018 23:31

   DavidT15

   da e adevarat dar eu cred ca locul 1 ar trebui ocupt de pitbull
 • Posted: 28 aprilie 2016 09:54

  Christian

  Mie mi se pare ca Mastiful tibetan este cel mai mare si agresiv caine din lume
 • Posted: 8 martie 2018 23:19

  bogdan

  parerea mea e ca nu conteaza rasa ci stapanul.am vazut caini din rasele asa zis periculoase care erau foarte jucausi si iubitori si nu aveau curaj sa muste doar latrau si fugeau si am vazut caini din din rasa comuna care erau foarte teritoriali si foarte protectori si nu dadeau inapoi nici un pas.e vorba de fiecare individ in parte ,intr un cuib pot fi exemplare din ambele feluri descrise mai sus si conteaza f f mult stapanul si metodele de dresajmAm dresat multi caini si stiu ff bine asta
 • Posted: 8 iunie 2018 14:38

  corches

  eu am un pui de ciobanesc de berna si anca ceva ati uitat de mastivul tibetan
 • Posted: 8 iunie 2018 14:39

  corches

  eu am un pui de ciobanesc de berna si anca ceva ati uitat de mastivul tibetan cine e deacord
 • Posted: 27 octombrie 2019 13:27

  Mitici

  Sa uitam un pic de caini si sa ne uitam pe gramatica, diferenta dintre "din cauza'' si ''datorita''.
 • Posted: 29 octombrie 2019 15:19

  Radu

  Un top extrem de superficial. Lipsesc Kangalul, Ciobanescul de asia centrala, Mastiff-ul tibetan, etc. Boxerul, Husky, si altii par niste mici glume ale acestui top.
 • Posted: 2 noiembrie 2019 21:33

  Toni

  Un topic de nota 2,ati omis niste rase de caini foarte frumoase,inteligente si agresive in tot acest timp.
 • Posted: 23 septembrie 2020 14:16

  Nelu

  Nu sunt crescator de caini,dar ii iubesc,cred ca un Kangal bine dresat nu are rival,parerea mea
 • Posted: 18 februarie 2021 16:15

  andu

  acita inu nu este agresiv nici ciobanescul german nu este agresiv nici husky nu este agresiv acest top este foarte gresit
 • Posted: 27 noiembrie 2021 13:15

  Laurentiu

  Respect părerile tuturor. Fiecare are dreptate într-un fel. Din experiența mea consider că stăpânul face diferența! ÎNTOTDEAUNA!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.