Caini de lupta

0
9387
caini de lupta Ciobanesc German

Luptele cu caini reprezinta un sport in care cainii sunt supusi unui antrenament special pentru a-i face violenti, apoi sunt pusi sa lupte cu alti caini, iar stapanul cainelui castigator primeste o suma de bani. Unele rase de caini sunt mai bune la acest sport decat altele. Cele mai multe rase de caini care sunt folosite in acest sport au o marime medie, corpuri solide si maxilare puternice. Cu toate acestea, te va surprinde care sunt cele mai populare rase de caini folosite in aceasta activitate.

15. Pit Bull Terrier American

lupte de caini pit bull terrier american

Dupa cum multi s-au asteptat, in lista se incadreaza faimosul caine Pit Bull Terrier American. Reputatia acestor caini dateaza de acum multe decenii. Aceasta este o rasa populara de caini de lupta deoarece acesti caini sunt, nu numai puternici, ci si foarte loiali.

14. Bulldog American

lupte de caini bulldog american

Cainii acestei rase nu se inteleg bine cu alte animale, ceea ce-l face un foarte bun caine de lupta. Acest lucru este evident, in special cand cainele opozitiei este de aceeasi rasa si de acelasi sex.

Bulldog-ul American nu se teme niciodata de o confruntare si, datorita instinctului de predator, sunt foarte cautati de lumea luptelor de caini.

 13. Bull Terrier

lupte de caini bull terrier

Aceasta rasa a fost imperecheata special pentru a acest sport. Ea a fost intotdeauna cunoscuta sub numele de „gladiatorul canin”. Acesti caini au, insa, un temperament mai favorabili decat celelalte canine din aceasta lista.

12. Cane Corso

caini de lupta Cane Corso

Cane Corso este o rasa binecunoscuta de caini binefacuti, ce arata agresiv. Sunt foarte intimidanti cand vezi unul pentru prima data. Ei, de obicei, apar pe listele de caini de care trebuie sa te feresti. In trecut, aceasta rasa de caini era folosita de soltatii romani pe post de caini militari.

Acesti caini au un muscatura puternica, un bun insinct de predator si o induranta mare. Pe langa faptul ca sunt foarte populari in luptele de caini, inca sunt folositi pe post de caini militari sau politisti.

11. Doberman

caini de lupta dobermanImperecheati in mod special pentru a juca rolul de caine de lupta sau de vanatoare, acesta este un bun concurent in luptele cu caini datorita indurantei ridicate pe care o poseda. Desi arata mai slabi decat alti caini din aceasta lista, nu va lasati pacaliti de aparente, Dobermanii sunt binecunoscuti pentru agresivitatea si forta lor.

10. Rottweiler

caini de lupta Rottweiler

Nu multi stiu ca Rottweilerii sunt, in general, mai agresivi, mai fortosi si mai periculosi (daca nu sunt dresati corespunzator), decat faimosii Pit Bulli, Conform statisticilor, Rotweilerii sunt cei mai inspaimantotori caini.

Fiind calmi, curajosi si siguri pe ei, aceasta rasa de caini nu refuza nici o provocare. Acestia sunt printre cei mai folositi caini de lupta, nu numai datorita fortei acestora, ci si pentru ca nu se lasa batuti.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.