Cele mai multe site-uri spirituale din lume

0
468

O experiență de o viață pentru a călători în acele locuri în care există practici și credințe religioase. Opiniile sale senine și uluitoare încălzesc nucleul sufletului dvs. puteți fi sau nu un credincios.

Vizitarea acestor locuri necesită cunoașterea regulilor, astfel încât să păstreze respectul și practicile maxime pe care le au aceste locuri. Unii au nevoie să-ți acoperiți capul, iar alții nu, să oferiți o ofertă sau să nu lăsați nimic. Vizionarea acestor adepți și modul în care interacționează cu mormintele sacre, grotele, pagodele sau cascadele vă pot oferi nu doar o înțelegere profundă a culturii lor, dar poate doar să vă facă să vă verificați sau să puneți întrebări pe propria voastră.

Nu contează unde veți călători, veți afla despre propria abordare a omului de a interpreta această lume numeroasă, minunată. Fie grecii antice își găsesc zeii deasupra Muntelui Olympus, fie oamenii din Insula Paștelui care se deplasează cu pietre uriașe pentru a-și proteja afluentul Pacific îndepărtat sau mitologia în dezvoltare a Maori, potrivită pentru terenul din Noua Zeelandă.

Prin călătorii, veți putea experimenta interpretările în primul rând. Explorați împrejurimile spectaculoase, uneori ostile, pe care aceste convingeri s-ar fi putut dezvolta și care vor începe să înțeleagă mai mult pe cei care au crezut.

Fie că acceptăm sau nu că Buddha a făcut cu adevărat acea marcă pe stâncă, fie că Dumnezeu a apărut cu adevărat pe tufișul ars, nu putem ignora acceptarea altora. Cu prezența credinței, ea ridică locurile spirituale, creându-le mai mult decât un simplu copac sau piatră. Când te duci în aceste locuri, poate că poate ai putea găsi religia. Sau poate nu.

Dar probabil veți fi capabili să găsiți ceva – cunoaștere, legătură, frumusețe și un pic de pace interioară.

1. Oregon, SUA – Lacul craterului

Most Spiritual Sites

O groapă adâncă a rămas inundată, care a devenit Lacul Crater, când vârful Muntelui Mazama a fost aruncat înapoi înapoi înapoi cu 8000 de ani. Așa cum a afirmat americanul nativ (Klamath), o luptă eruptează între Skell (șeful superiorului) și Llao (șeful lumii inferioare) care provoacă daune. Cu ce poveste preferați, peisajul ulterior este cu adevărat legendar. Ei efectuează o viziune strictă vizibilă aici, dar pur și simplu puteți urma traseul spre marginea apei. Navigați la Insula Wizard, un con de formare în timpul erupției antice – și poate că este capul lui Llao.

2. Sri Lanka – vârful lui Adam

Most Spiritual Sites

O piatră zdrobită stă la vârful vârfului piramidei, în mijlocul țării de ceai – cunoscut sub numele de sri pada sau "amprenta sacră". Credincioșii diferitelor religii fac o urcare rigidă pentru ca ei să se închine la călcâia sfântă, care depinde de credința lor – poate fi semnul lui Shiva, Adam, Sfântul Thomas sau Buddha. Traseul pelerinilor conduce un munte de 2.244m de-a lungul sanctuarelor, așezări de ceai, pași abrupți, o pădure plină de viață sălbatică și picături lungi. Faceți urcușul pentru a avea o vedere a adepților oferind ofrande și uimitoarele munți se întind mai jos.

3. Cordoba, Spania – La Mezquita

Most Spiritual Sites

Mezquita este un termen spaniol pentru moschee, iar complexul Cordoban cu adevărat este mult mai complex decât moscheea. În secolul al optulea, urmând cucerirea islamică în Iberia, bazilica a fost împărțită și împărtășită de creștini și musulmani. Cu toate acestea, în anul 784 d.Hr., o nouă moschee magnifică a început să se construiască, cu o curte de pom de portocal și o sală de rugăciune cu arcuri dungate care par infinite. În secolul al XVI-lea, după ce a fost recucerit de creștini, a fost construită catedrala catolică; minaret a fost închis în turnul clopotnitei. A rezultat o confruntare a religiilor și a arhitecturii. Cu toate acestea, aceasta este încă una dintre cele mai izbitoare structuri din lume.

4. Japonia – Kyoto

Most Spiritual Sites

Kyoto a fost cunoscut anterior ca Heian-Kyo, "Capitalul Tranquility and Peace". Acesta a fost centrul culturii japonezilor de mii de ani – și până acum. Are spații spirituale: 90 de biserici creștine, 400 de altare Shinto și 1660 de temple budiste dotate pe străduțele vechi. Altarul Fushimi Inari și traseul captivant pe roșu torii, pe dealul din vecinătatea orașului Kyoto, este un loc plăcut pentru a realiza o imagine de ansamblu asupra orașului său spiritual.

5. Peru și Bolivia – Lacul Titicaca

Most Spiritual Sites

Dispărut la o altitudine de 3800 m, acest lac mare Titicaca este central naștere din civilizația Inca. Regele Manco Capac a fost fondatorul și se spune că a ieșit din stâncă pe Isla del Sol. Drept urmare, "insula soarelui" a devenit un centru religios cheie, iar pelerinii venind din întregul imperiu au venit pentru a vizita sanctuarele. În prezent, oamenii navighează prin a merge la această insulă și merg pe jos doar trecând pe căi navigabile, vizitează ruinele templului, locuiesc în posada și se bucură de acea viziune a zăpezii – Andes.

6. British Columbia, Canada – S'Gang Gwaay

Most Spiritual Sites

Arhipelagul Haida Gwaii a fost ocupat de oamenii din Haida timp de aproximativ 8000 de ani. În sud-vest, un sat din S'Gang Gwaay a fost pustiu în anii 1880 și, puțin câte puțin, polițele totemului sunt subsumate cu copaci și mușchi, decăderea exprimă legătura lui Haida cu natura. Acest loc este accesibil numai cu barca, cu nu mai mult de o duzină de oaspeți permise. Tururile sunt conduse de Haida Watchmen și, în timp ce călătoresc de-a lungul pădurii vechi, povestesc povesti despre totemuri.

7. Insula de Nord, Noua Zeelandă – Capul Reinga

Most Spiritual Sites

Situată la marginea regiunii Northland, în care se ciocnesc Oceanul Pacific și Marea Tasmaniei, copacul copac al copacului pohutukawa care se lipeste de marginea stâncii, care trimite sufletele spre lumea interlopă … așa cum se spune în mitologia Maori, Cape Reinga – cunoscută și ca Te Reigna Wairua, "locul în care morții pleacă, alunecând pe copacul vechi și se unesc cu zeița Hinenuitepo în viața de apoi. Este legătura lor cu strămoșii pentru poporul maori. Dar pentru vizitatori, este un loc uluitor la sfârșitul pământului.

8. Wiltshire, Marea Britan
ie – The Avebury

Most Spiritual Sites

Acest loc este dotat cu particularitate: satul cutesos care este împărțit în cerc de piatră; un sanctuar uluitor pentru inelele concentrice; vagoane lungi datând din anul 3650 î.H .; cea mai mare movilă făcută de om în Europa și nimeni nu știe pentru ce este. Poate că era un loc ritual neolitic cheie, un loc unde oamenii pot face ceremonii și se conectează cu spiritele și anotimpurile. Cu toate acestea, această conexiune este posibilă: în căutarea liniilor aparente, trebuie să angajeze tije de vârf, să atingă pietrele puternice de sarsen sau să meargă la conac pentru un ceai de cremă.

9. Regiunea Autonomă Tibet, China – Muntele Kailash

Most Spiritual Sites

Kailash este mai mult decât un munte cu o înălțime de 6714 m în vestul Tibetului. O mandală, centrul universului, o sursă pentru cele patru mari râuri din Asia, cele mai venerate cu miliarde de devotați – Bons, Jains, hinduși și budiști au considerat-o sacră. Testul maxim este de a face kora, un pelerinaj circular în jurul muntelui său, cu aproximativ 52 km și împrăștiate cu yaks, steaguri de rugăciune și vederi uluitoare. Budiștii cred că va absolvi karma proastă pentru o singură viață și că cu 108 kora ar duce la o iluminare completă.

10. Germania – Wittenberg

Most Spiritual Sites

Martin Luther, un preot și profesor, a atașat 95 de teze la ușile grele ale lui Wittenberg Schlosskirche (Biserica castelului) din 1517 și a schimbat fluxul istoriei. Documentul său de chestionare a început Reformarea protestantă, uriașa trezire a unei lumi creștine. O ușă din metal greu înlocuiește ușile din lemn. Biserica se deschide pentru tururi, concerte și servicii. Mormântul său este situat la 289 de pași pe turnul rotund, există o inscripție cu un titlu de imnuri, pentru a privi peste orașul medieval revoluționar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.