Cele mai prietenoase orașe cu animale de companie în 2020

0
112

[ad_1]

Dacă vrei ca viața ta să nu devină niciodată plictisitoare, atunci ar trebui să trăiești cu o ființă drăguță și pufoasă. Poate că acesta este motivul pentru care jumătate din gospodăriile din America au un animal de companie pentru că îți fac locul cald și confortabil. Aceste creaturi pufoase adaugă vibrante și distracție în viața oricui. Din păcate, este greu să fii proprietar de animale de companie dacă ești și chiriaș.

Conform statisticilor, 6-8 milioane de animale de companie vin la adăposturile de animale in fiecare an. Motivul din spatele acestui lucru este de obicei din cauza problemelor legate de proprietar. Din cauza politicilor de închiriere, milioane de dintre aceste creaturi adorabile își pierd casele. De aceea am făcut cercetări despre primele zece orașe care acceptă animalele de companie din NE.

Mulți factori ar trebui luați în considerare cu atenție, cum ar fi dimensiunea depozitului pentru animale de companie și procentul de proprietari care permit animale de companie, ceea ce face această listă dificil de completat. Lista poate fi neașteptată din cauza acestor factori.

Iată cele mai multe orașe care acceptă animale de companie în 2020

1. Cele mai multe orașe care acceptă animale de companie: Dallas, TX

Cele mai multe orașe care acceptă animale de companie - Dallas TX

Dacă doriți o chirie mai accesibilă, Dallas vă poate oferi cu siguranță asta. Lakewood, Oak Lawn, Downtown și Uptown s-au clasat pe primul loc în ceea ce privește acceptarea animalelor de companie. Există, de asemenea, o mulțime de activități de făcut cu animalul tău de companie. Așadar, dacă sunteți în căutarea unui loc care să accepte animalele de companie și care să accepte bugetul în care să locuiți, ar trebui să vă gândiți cu siguranță să locuiți în Dallas.

2. Cele mai multe orașe care acceptă animale de companie: San Diego, CA

Cele mai multe orașe care acceptă animale de companie - San Diego CA

Credit imagine: Janson George / Shutterstock.com

Dacă câinele tău este un surfer, atunci acest loc este pentru tine. Situat în apropiere de Golful Loews Coronado, locul pentru competiția anuală de câini de surf, animalului tău de companie este foarte distractiv să trăiască cu tine în San Diego. Locul oferă și o mulțime de parcuri pentru câini în care animalul tău de companie se poate juca, un mare avantaj pentru majoritatea proprietarilor de animale de companie. San Diego este un loc grozav pentru a te stabili cu cel mai bun prieten al tău pufos.

3. Cele mai multe orașe care acceptă animale de companie: New York, NY

Cele mai multe orașe care acceptă animale de companie - New York NY

Ți-ai dorit vreodată să faci o plimbare și să încerci să mergi în diferite cafenele, dar nu poți, deoarece animalul tău de companie nu are voie? Ei bine, nu trebuie să treci prin asta din nou pentru că New York vă poate oferi experiența pe care v-ați dorit să o faceți. Puteți merge la magazine, cafenele și chiar restaurante locale cu animalul dvs. drăguț. Cu toate acestea, spațiul și costul închirierii ar îngreuna pentru un proprietar de animale de companie de câini uriași precum St. Bernard, dar pisicile și câinii mici sunt cu siguranță bineveniți în acest oraș.

4. Cele mai multe orașe care acceptă animale de companie: Chicago, IL

Cele mai multe orașe care acceptă animale de companie - Chicago IL

Credit imagine: Page Light Studios / Shutterstock.com

Cu 20 de parcuri pentru câini și Montrose Dog Beach din Chicago, putem fi de acord că Chicago este într-adevăr un loc care acceptă animalele de companie. Majoritatea restaurantelor și barurilor din oraș oferă chiar și niște boluri cu apă pentru ca animalele de companie să le bea. Poți să faci o plimbare cu animalul tău de companie din nou și din nou, fără ca prietenul tău blănos să-i fie prea sete.

5. Cele mai multe orașe care acceptă animale de companie: Portland, OR

Cele mai multe orașe care acceptă animale de companie - Portland OR

Portland este unul dintre orașele cu un număr enorm de parcuri pentru câini. În comparație cu alte orașe mari din SUA, Portland este format dintr-un număr de 33 de parcuri pentru câini. În plus, acest oraș este renumit pentru întâlnirile tradiționale precum Parade for Pit Bull și Pug Crawl; acestea sunt doar câteva motive perfecte pentru care indivizii cu același interes să interacționeze și să se bucure.

6. Cele mai multe orașe care acceptă animale de companie: St. Louis, MO

Cele mai multe orașe care acceptă animale de companie - St. Louis MO

St. Louis este o locație grozavă pentru a vă stabili cu prietenul tău blănos, cu costul său scăzut de închiriere. Există o listă de locuri de divertisment care acceptă animale de companie, cum ar fi St. Louis Walk of Fame și Six Flags. De asemenea, oferă zeci de atracții, zone de plimbare și parcuri pentru câini de care animalul tău s-ar putea bucura.

7. Cele mai multe orașe care acceptă animale de companie: Oakland, CA

Cele mai multe orașe care acceptă animale de companie - Oakland CA

Dacă sunteți în căutarea unui oraș care să vă ofere orice aveți nevoie pentru câinele dvs., Oakland, CA nu vă va dezamăgi niciodată; de la cetățenii săi iubitori de câini până la barurile și restaurantele care acceptă câinii, unde vă puteți lăsa câinele să se joace. Dacă vă place să petreceți timp în aer liber cu cel mai drag prieten cu patru picioare, vă va plăcea absolut King Estates Open Space Par, Joaquin Miller Park și Redwood Regional Park.

8. Cele mai multe orașe care acceptă animale de companie: Seattle, WA

Cele mai multe orașe care acceptă animale de companie - Seattle WA

Credit imagine: Colleen Michaels / Shutterstock.com

În mod ciudat, în Seattle sunt mai mulți câini decât copii. Dacă aveți de gând să verificați Biroul de Recensământ din SUA și Adăpostul de animale din Seattle, orașul are aproximativ 107, 178 de copii și 153.000 de câini. În afară de restaurantele și hotelurile care acceptă câinii cu care aproape orice alt oraș se poate lăuda, Seattle are și închirieri de paddleboard, caiac și paddleboard care sunt prietenoase pentru prietenul tău pufos. Pun pariu că vă veți bucura și de Croazierele Elliot Bay care acceptă câinii pe care le poate oferi orașul.

9. Cele mai multe orașe care acceptă animale de companie: San Francisco, CA

Cele mai multe orașe care acceptă animale de companie - San Francisco CA

San Francisco este considerat atât de bunul simț, cât și de statistici drept cel mai prietenos oraș al țării cu animale de companie și este imposibil să nu fii de acord. Include mașini, feriboturi și troleibuz care acceptă animale de companie, cu peste 50 de cluburi de întâlnire pentru câini, 174 de restaurante prietenoase pentru câinii tăi și 27 de parcuri pentru câini; de aceea acest oraș merită cu adevărat pe lista de top. De asemenea, dacă îți place să te plimbi mereu cu câinele tău; San Francisco este un oraș perfect pentru tine, făcându-l pe locul 2 ca al doilea loc cel mai accesibil pe jos din SUA.

10. Cele mai multe orașe care acceptă animale de companie: Denver, CO

Cele mai multe orașe care acceptă animale de companie - Denver CO

Credit imagine: Jim Lambert / Shutterstock.com

Denver este un oraș care este considerat renumit ca o casă pentru numeroase activități și destinații care acceptă animale de companie. Savurați-vă șederea în Denver cu prietenul dvs. pufos cu patru picioare, profitând de șansa de a savura numeroasele activități în aer liber pe care le puteți face în Fuller Dog Park, Barkley Lake Dog Park, Railyard Dog Park și multe altele. În plus, există sute de terase, baruri și restaurante care găzduiesc câini și pentru proprietarii lor.

A deține un animal de companie cu blană nu este doar distractiv, deoarece vine și cu responsabilitate. Opțiunile proprietarilor de animale devin limitate, mai ales când vine vorba de a decide unde să locuiască sau ce să facă. Din fericire, putem reduce aceste limite căutând un oraș care să accepte animalele de companie. Așa că fă-ți timp pentru a citi acest articol dacă ești iubitor de animale de companie și proprietar al acestor creaturi cu patru picioare. Nu putem spune niciodată, poate vei avea nevoie de asta în viitor.

[ad_2]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.