Elephant Nature Park din Chiang Mai – experiența mea

0
462

Ultima actualizare: 26 martie 2019

Vizitarea parcului natural Elephant este unul dintre cele mai populare lucruri de făcut în Chiang Mai.

Parcul a fost renumit ca fiind unul dintre locurile cele mai etice pentru salvarea elefanților și oferindu-le un sanctuar în care își pot petrece restul vieții în habitatul lor natural, fără abuzuri.

Am fost în parc și mi-a plăcut experiența.

În acest articol, puteți citi tot ce trebuie să știți înainte de a vă deplasa la Parcul Natural Elephant, inclusiv cum să ajungeți acolo, mai multe informații și răspunsuri la întrebările frecvente.

Elephant sanctuary

elephant nature park chiang mai

Mai multe informații despre Elephant Nature Park

Elephant Nature Park este un sanctuar pentru elefanții care au fost salvați din exploatările forestiere, industria turismului, circurile și braconajul. În 2016, peste 200 de elefanți au fost salvați de Lek Chailert.

  • Fondator : Lek Chailert
  • Înființat : 1990
  • Locație : Chiang Mai
  • Coordonate : 19,2141 ° N 98,8584 ° E
  • Suprafața terenului : 250 hectare (100 ha)

Puteți face o rezervare pentru a vizita parcul aici

elephant jungle walk

Voluntar la Parcul Natural Elephant

Dacă doriți să rămâneți puțin mai mult și faceți o diferență și ajutați elefanții, puteți începe cu 7 zile de voluntariat în parc. Veți avea mese și cazare inclusă, precum și Wi-Fi.

Puteți alege din diferite camere și diverse pachete cu activități.

Elephants

Experienta mea

Vizitarea parcului elefanțil
or din Chiang Mai este una dintre cele mai bune experiențe de călătorie ale mele. Îmi plac animalele și sunt fascinat de elefanți, așa că, evident, eram în cerul al șaptelea, când am avut șansa de a le întâlni personal.

Dimineața, am fost luați la punctul de întâlnire din fața hotelului. Apoi am mers într-un microbuz împreună cu alți vizitatori care ar fi în același grup turistic ca al nostru.

Călătoria de la Chiang Mai către Parcul Natural Elephant este puțin mai mult de o oră, așa că am avut destule timp să cunoaștem pe ceilalți, ceea ce era frumos de când petreceam ziua împreună.

În parc, l-am întâlnit pe Lek (fondatorul). Nu cred că fiecare grupă merge cu ea, dar am fost destul de norocoși să o avem ca ghid pentru ziua de azi.

Ea a explicat niște reguli de bază și ne-a spus că parcul există pentru bunăstarea elefanților și a cerut tuturor vizitatorilor să facă tot ce le stă în putință pentru a le aduce aminte elefanților și pentru a le respecta întotdeauna.

Elephant Nature Park

Lek ne-a învățat multe despre elefanți și ea știa fiecare dintre elefanții pe care i-am întâlnit personal. I-ai putea spune dragostei pentru ei cu ușurință, și te face să te simți și mai bine atunci când vizitezi.

Acest loc este autentic și veți avea șansa de a întâlni elefanții în condițiile lor. După 2 ore de mers pe jos în parc și întâlniri cu elefanți, a venit timpul să luăm masa.

Am luat prânzul întregului grup împreună, iar după aceea am văzut elefanții care scăldau în râu. A fost o experiență magică și a dat un sfârșit plăcut vizitei noastre unice la Parcul Natural Elephant din Chiang Mai.

Rezervați excursia de o zi la parc aici

Elephant scratching

întrebări frecvente

Ce trebuie să port la Parcul Natural Elephant?

Vizitatorii trebuie să se îmbrace în mod obișnuit în haine libere și confortabile. Nu aduceți nimic fantezist, deoarece hainele și pantofii dvs. vor deveni cel mai probabil murdare. Nu există cod de îmbrăcăminte aici, dar vă rugăm să rețineți că veți petrece timpul în aer liber în natură.

Vă recomandăm să purtați pantaloni lungi în lenjerie sau alt material confortabil și ușor. Shorts este, de asemenea, bine, dar nu uitați să puneți pe atunci un insect repellent.

Cum pot face o rezervare pentru a vizita Parcul Natural Elephant?

Este recomandat să vă rezervați în prealabil călătoria în Parcul Natural Elephant. Există o sumă limitată de vizitatori pe zi, și în general se vinde mult în avans.

Puteți face rezervarea prin intermediul acestui link.

Poți să conduci elefanții?

Nu este strict interzis să călătorești elefanți în acest parc deoarece este foarte neetic și dăunător pentru animale. Puteți citi mai multe despre călărețul Elephant aici și de ce nu ar trebui să îl susțineți.

Este permisă scăldarea elefantului?

Din 16 aprilie 2018, nu va mai exista opțiunea de a se scălda cu elefanții. Pentru a permite elefanților să trăiască cât mai natural posibil, parcul a decis că vizitatorii pot vedea doar elefanții care se îmbăiază de la distanță.

Parcul Natura Elefanților este etic?

Da, eticul pe care îl poate obține este răspunsul meu. Cel mai etic ar fi, desigur, ca Elefanții să se roamă liber în toate junglele din Thailanda, dar acest lucru nu este posibil datorită exploatării forestiere ilegale, precum și a braconierilor și răpirilor pentru industria turismului.

Elephant Nature Park este un parc etic, și a parcurs un drum lung de când a fost fondat în anii 1990. Dacă vă pasă cu adevărat de bunăstarea elefanților, atunci acesta este locul pe care ar trebui să-l vizitați în Thailanda.

Ce organizație se află în spatele sanctuarului?

A fost inițial fondată de Sangduen "Lek" Chailert, iar acum este parte a Fundației Save Elephant (SEF), care este o organizație caritabilă înregistrată. Fundația Serengeti (SUA) este o altă organizație de caritate care sprijină SEF, care are sediul în SUA.

Au alte animale?

Da, ei salvează și pisici, câini, bivoli și alt
e specii salvate.

Este o vizită o singură zi suficientă pentru a vizita Parcul Natural Elephant?

Depinde în totalitate de scopul dvs. Dacă doriți să faceți o diferență și să ajutați parcul, atunci ar trebui să luați în considerare voluntariatul timp de 7 zile. Dar, în ceea ce privește învățarea despre elefanți și de a avea o experiență memorabilă în care interacționați cu elefanții frumoși, atunci merită să vizitați doar o zi.

Există, de asemenea, posibilitatea de a rămâne peste noapte.

elephant nature park thailand

Rezervați excursia dvs. la Parcul Natural Elephant din Chiang Mai

Vizitele de o zi sunt populare și vă recomand să faceți rezervarea înainte de a merge la Chiang Mai.

  • Puteți să vă rezervați o vizită de o zi aici

Ați vizitat, de asemenea, Parcul Natural Elephant din Chiang Mai, Thailanda? Simțiți-vă libertatea de a vă împărtăși experiența în secțiunea de comentarii și spuneți-mi și dacă aveți întrebări suplimentare!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.