Cele mai mari societăți secrete care au existat vreodată

0
6670
15

Ku Klux Klan

Ku Klux Klan

Ku Klux Klan (KKK), cunoscut si sub numele de Clanul, este numele a trei organizatii de dreapta din trecut si prezent distincte din Statele Unite, care au pledat pentru suprematia alba, nationalismul alb, exprimat istoric prin terorism.

14

Grupul Bilderberg

Grupul Bildeberg

Cunoscut si sub numele de Clubul Bilderberg, Grupul Bilderberg este o societate secreta compusa din unii dintre cei mai influenti oameni din lume, inclusiv prim-ministri, presedinti si bancheri internationali. Se crede ca scopul major al acestui club privat este „de a creea o aristocratie de scop” intre Statele Unite si Europa. Aceasta organizatie este atat de privata ca doar comitetul directorial decide cine poate fi inrolat.

13

Ordinul Loial Moose

Ordinul Loial Moose

Fondat in 1888 de catre scotianul dr. Wilson, Ordinul Loial Moose se dedica pentru a oferi beneficii de sanatate membrilor sai. Organizatia a trecut prin vremuri grele in secolul 20, dupa ce a pierdut un numar mare de membri pana cand un om pe nume James Davis a preluat conducerea si a ajutat Moose sa-si recupereze membrii. El a convins si recrutat mii de membri si a stabilit o retea infloritoare de Loje Moose pe intreg teritoriul Statelor Unite.

12

Francmasoneria

Francmasoneria

O societate fraterna care s-a stabilit intre secolele 16-17, Francmasoneria are in ziua de azi peste sase milioane de membri si ramane activ angajata in desfasurarea lucrarilor de caritate in comunitatile izolate din Scotia si Anglia. Membrii sai sustin Constitutia elaborata de ministrul scotian James Anderson in care stabilirea prieteniei fratesti este esentiala.

11

Surorile P.E.O.

Surorile P.E.O.

O organizatie de femei, cu aproximativ 250.000 de membri in Statele Unite si Canada, Surorile P.E.O. a fost organizata pe 21 ianuarie 1869 pentru a oferi oportunitati de educatie tuturor membrilor sai de sex feminin din intreaga lume.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.