25 cele mai periculoase animale din lume

0
35280
10

Dragonul Komodo

Asemanandu-se cu ursul polar, Dragonii Komodo nu sunt consumatori pretentiosi. Ei mananca orice, de la pasari si bivoli de apa la oameni, fiind cunoscuti si pentru cautarea de cadavre in morminte superficiale. Ei sunt pradatori prodigiosi si asteapta pe furis pana prada se apropie, dupa care se apropie rapid si rupe gatul pradei, si se retrage in timp ce sangereaza.

9

Musca tete

Musca Tse Tse

Aceasta musca uriasa care suge sangele este transportatorul principal al bolii africane a somnului, care, in mod indirect este responsabila pentru uciderea pana la un sfert de milion de oameni in fiecare an.

8

Leopard

Leopard

Cand majoritatea animalelor sunt ranite, ele fug si se ascund. Nu si leoparzii. Atunci cand aceste creaturi periculoase sunt ranite ele devin chiar mai periculoase. Nu numai asta, dar sunt si puternice. Oricine a urmarit Discovery Channel stie ca le place sa-si ascunda prada la indemana. Traducere: ei tarasc antilopele moarte dupa copaci.

7

Vipera Carpet

Responsabila pentru majoritatea decelor legate de sarpe din lume, aceasta vipera foloseste o hemotoxina similara cu cea a Boomslang-ului. Din pacate, cele mai multe muscaturi apar in zone care nu dispun de facilitati medicale moderne, astfel incat victimele sangereaza pana la moarte, lent, pe parcursul a cateva saptamani.

6

Paianjenul ratacitor brazilian

Faceti cunostinta cu cel mai veninos paianjen din lume, conform Guinness Book of World Records. De ce este atat de periculos? Pentru ca calatoreste. Sunt gasiti adesea ascunzandu-se in case si in masinile din zonele dens populate, in special in timpul zilei. Nu este o combinatie buna.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.