25 cele mai periculoase animale din lume

0
35281
5

Caracatita cu inele albastre

Avand marimea unei mingi de golf, nu lasa statura sa mica sa te pacaleasca. Ea detine suficient venin pentru a ucide 26 de adulti si, dupa cum probabil ati ghicit, nu exista antidot.

4

Hipopotam

Desi sunt in mare parte ierbivori, ei sunt de asemenea extrem de agresivi si sunt considerati ca fiind unul dintre cele mai periculoase animale din Africa. Ei au fost cunoscuti in urma atacurilor asupra oamenilor fara provocare si chiar pe punctul de a distruge complet masini.

3

Crocodilul de apa sarata

Aflandu-se in partea de sus a lantului sau alimentar, crocodilul de apa sarata a fost cunoscut a manca orice, de la bivoli de apa la rechini. Pentru a ucide prada el foloseste o tehnica denumita „rola mortii”, constand in indoirea si rotirea necrutatoare a pradei pe si in apa, pana cand se ineaca.

2

Elefantul african

Cel mai mare animal terestru din lume, elefantii, pot fi agresivi si sunt cunoscuti ca pot calca in picioare rinoceri pana la moarte. Ei, aparent, au capacitatea de a afisa crize de furie si au fost angajati in activitati interpretate ca razbunare, distrugand sate intregi.

1

Tantarul

Tantarul

Trecand la unul din cele mai mari animale din lume la unul din cele mai mici, dar, la fel de mortale, tantarii au fost estimati ca transporta boli la aproximativ 700 de milioane de oameni, rezultand 2-3 milioane de decese in fiecare an.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.